News

Monica Geuze gaat in een film spelen

Na het hele vervelende nieuws over het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk, komt Monica nu met een leuk nieuwtje in haar nieuwste vlog. Je girl gaat namelijk in een film spelen. Say what?! Ze mag nog niet veel delen over haar filmrol, maar check hieronder alle details die we tot nu toe weten. 

Kijk je altijd al graag naar de vlogs van Monica Geuze? Goed nieuws, want ze is straks ook op het witte doek te zien. Jep, Mo gaat namelijk in een film spelen. In haar nieuwste vlog gaat ze naar een doorpas voor de film en vertelt ze meer over haar rolletje. Ja, volgens haar gaat het namelijk om een mini-rolletje en stelt het vrij weinig voor, maar wij kunnen niet wachten om meer erover te horen. Op de film moeten we nog even wachten, want Monica zegt in haar vlog dat hij pas over een jaar uit komt. 

Haar eerste filmrol komt alleen niet helemaal goed uit, want ze is nog steeds druk met Zara-Lizzy die in het ziekenhuis ligt… Toch is ze wel helemaal happy met haar rolletje en dat zie je ook als ze erover vertelt na de opnamedag voor de film. Benieuwd? Check dan hieronder de nieuwe vlog waarin ze over haar filmrol vertelt. 

Watch on YouTube

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀