Fashion

Dit draag je absoluut NIET naar een bruiloft

1

De grote vraag als je bent uigenodigd voor een bruiloft blijft toch wel: wat moet ik aan? De juiste keuze is soms nog wel eens een struggle. Een bruiloft op het strand vraagt om een hele andere outfit dan een trouwerij in een kerk bijvoorbeeld. Waar de bruiloft zich dan ook afspeelt en hoe uniek het thema is, er zijn een aantal looks die eigenlijk nooit oké zijn. Wij vertellen waar je absoluut niet in moet komen opdagen, zodat je geen grote blunder maakt. 

1. Draag geen wit
Tenzij het specifiek op de uitnodiging staat, maar doe het anders gewoon niet. Wit of ivoor is bedoeld voor de bruid en niet voor jou. Een wit printje of witte accessoires mag natuurlijk, maar zorg ervoor dat je er niet als een bruid uit ziet. 

2. Houd je aan het thema
Over originele thema's gesproken, houd je hieraan. Het is nogal vreemd en een tikkeltje respectloos als het thema pastel is en jij in een felrode jurk aan komt wandelen. De spotlight staat natuurlijk op het getrouwde koppel en die wil jij niet stelen. Afwijken van het thema is afleidend en opvallend en dit wil je juist niet! 

via GIPHY

3. Joggingkleding
Het maakt niet uit hoe fijn jij je oversized jogginspak vindt, loungewear is nooit geschikt voor een bruiloft. Nooit. Ook niet een beetje. En ook niet als je het aan het einde van de avond koud hebt en je jurk geen mouwen heeft. Wees een bikkel. Of breng een echte jas of een sjaal mee. Je sportieve sweater van school is nogal respectloos en het staat niet echt top op de foto's waar het bruidspaar een hele dure fotograaf voor heeft ingehuurd. Hoe je de jogging wél draagt, lees je in dit artikel.

4. Zichtbare BH
Dit is geen stapavondje met je vriendinnen, dit is een bruiloft. Kijk, er is niks mis met bh's. Je hoeft je er op geen enkele manier voor te schamen, maar het is ondergoed. En dit is een bruiloft. Dus je ondergoed niet laten zien is echt het beste. Zorg er wel voor dat je bh mooi onder je kleding zit. Dit zijn de signalen dat jij de verkeerde bh draagt.
bruiloft jurk roze5. Telefoon als accessoire
Tegenwoordig begint het meer een trend te worden om bij binnenkomst je telefoon in te leveren. Een unplugged wedding noemen ze dat. Er zijn namelijk genoeg ceremonies of foto's verstoord door een telefoon. Als je dan toch je smartphone bij de hand wilt houden, zet hem dan van tevoren op stil.

6. Clown make-up
Houd je make-up rustig op een bruiloft. Als je blush en highlighter nog te zien zijn in het donker, snap je precies wat er wordt bedoeld met het woordje clown. Het is nog lang geen carnaval dames.

via GIPHY

7. Slippers
Slippers zijn de meest casual schoenen die je bezit. Het geeft een zekere nonchalante vibe. Dit wil je natuurlijk niet overbrengen op een bruiloft, al zijn ze van satijn gemaakt. Wil je sandaaltjes aan? Prima. Flatjes? Helemaal bonno! Er is geen regel dat je per se hakken aan moet, maar je flip flops zijn gewoon écht niet geschikt. Helaas pindakaas.

8. Sexy
Een jurk met decolleté, een lage rug én eentje tot boven je knie? Dat is een beetje veel van het goede, vind je niet? Je mag best een sexy element hebben in je outfit, maar hou het bij één tegelijk. 

9. Dierenprint
Nope. Nope. En nog eens nope. Een mini jurk in luipaardprint is gewoon niet de stylo op een bruiloft. Klaar.

via GIPHY

Bron: Huffpost.com, Cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 maanden geleden Emerald

    Hey girls (and guys)🙋‍♀️

    Ik heb in korte periode al meer dan 90 euro verdiend met het lezen van emails, wil je dit ook? Hier is de link waar je je kan aanmelden:

    https://www.spaar4cash.nl/?ref=29046

    you're welcome🤗

  1. 1