Series & Films

Dit is de reden waarom je Rossana Kluivert On A Mission wil kijken bij TLC

Ben jij helemaal gek op honden en neem jij het liefst elke hond mee naar huis? Dan hebben wij een nieuwe serie voor je die je aan jouw favorietenlijstje mag toevoegen. Binnenkort komt er namelijk een nieuwe serie op televisie waar Rossana Kluivert haar handjes uit de mouwen steekt om straathonden te redden op Curaçao. Benieuwd naar wat Rossana gaat meemaken en waar je deze serie kijkt? Lees dan snel verder.

Rossana Kluivert On A Mission
Je herkent het vast. Je bent op vakantie en het stikt van de zwerfhonden. Hartstikke zielig en het liefst neem je ze allemaal mee naar Nederland. Ook als je in Nederland een eenzaam hondje ziet, springen bijna de tranen in je ogen. Je bent niet de enige die dit heeft, want ook Rossana Kluivert is een ontzettend grote hondenvriend. Ze zet zich al meer dan tien jaar in voor straathonden, maar nu gaat ze een stapje verder. Als je aan Curaçao denkt, denk je waarschijnlijk alleen aan paradijselijke stranden en palmbomen. Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, want op dit eiland zijn meer dan 25.000 straathonden en sterven er dagelijks veel onschuldige pups. Rossana wil niets liever dan deze honden redden en een dak boven hun hoofd -ehh- kop geven. Deze toffe avonturen volg je binnenkort op de voet in Rossana Kluivert On A Mission op TLC. Ga jij kijken?

Vooruit hier vast een voorproefje ;-). Droom die uitkomt
Al deze honden red Rossana natuurlijk niet in haar eentje en daarom heeft Rossana de hulp ingeschakeld van vrienden, familie en eilandbewoners. Als je zoiets doet, dan doe je het goed en daarom wil ze zelfs het hondencentrum 'Kluivert Dog Rescue Center' opzetten. Dat betekent allemaal (schattige!) honden op één plek om te overspoelen met liefde. Zie jij het ook al voor je? Voor Rossana is dit een droom die uitkomt. Wil je dit avontuur tot in de puntjes volgen? Zap dan vanaf woensdag 7 november naar TLC, want dan start het hondenavontuur Rossana Kluivert On A Mission. Sta jij ook al te popelen om deze serie te bingewatchen?

Rosanna Kluivert straathonden

Het motto van Rossana is “Samen staan we sterk!”. Wil jij ook een steentje bijdragen aan haar missie? Kijk dan op de site voor meer informatie. 

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved