Travel

Dit zijn de leukste reisboeken om te geven aan je avontuurlijke vriendin

Is het altijd al de droom geweest van je bestie om een verre reis te maken, maar weet ze nog niet waarheen? Dan is een inspirerend boek een mooi cadeau. Met een boek heeft ze alle tijd om hier rustig over te lezen en weg te dromen bij toffe bestemmingen. Wij hebben de  leukste reisboeken voor je op een rij gezet. Begint het bij jou nu ook te kriebelen?

1. Lonely Planet's Ultimate Travelist
Dit gigantische reisboek is één van de vetste boeken (letterlijk). Het bestaat uit maar liefst 500 bezienswaardigheden die je niet mag missen. Het boek is door verschillende reisexperts samengesteld en laat ook de wat minder bekende pareltjes zien. Het boek staat vol met inspirerende foto's en heeft een handige uitvouwbare kaart. 
reizen lijst wereldLonely Planet's Travelist, Bol.com | €19,99

2. Atlas of Beauty
Dit is meer een koffietafelboek, maar oh zo mooi. Dit boek bevat 500 verhalen en foto's van vrouwen over de hele wereld. Diversiteit en schoonheid staan centraal in dit boek (de voorkant alleen al), onafhankelijk van status, afkomst, geld. Dit is nog eens een origineel cadeau.
reizen atlas koffietafelThe Atlas of Beauty, Bol.com | €18,99

3. Het bucketlist boek voor op Reis
Een koe melken, op de top van een berg staan, op een tandem fietsen, een taart in iemand zijn gezicht gooien, het zijn een paar voorbeelden uit de lijst van dit boek. Er staan allerlei ideeën in die voor iedereen haalbaar zijn, als je maar wel een beetje durft. Je kan zelf de lijst uitbreiden met je grootste dromen. Het boekje kost €12,50 en is dus perfect om als cadeautje te geven. 
Bucketlist reizen boekHet Bucketlist boek voor op Reis, Bol.com | €12,50

4. The Best Things In Life Are Free
Reizen duur? Met de tips uit dit leuke reisboek hoeft dat helemaal niet. Het boek staat vol met bespaartips- en tricks en gratis bezienswaardigheden en activiteiten  Je bespaart niet alleen geld, maar je maakt ook dingen mee die een normale toerist niet weet. Dit boek belooft een geweldige budget trip waar je álles uit haalt.
budget reizen boekThe Best Things in Life are Free, Bol.com | €19,99

5. Backpack Bestemmingen
In dit toffe boek vind je de mooiste reizen voor backpackers. Van een schitterende reis door Sri Lanka tot een stoere wandelvakantie in Canada. Het boek staat vol prachtige(!) foto's en handige tips en is geschikt voor zowel de 'budget backpacker' als de 'spending backpacker'. Aan het begin vind je een handige paklijst, zodat jij alle belangrijke spullen bij je hebt. Handig!
backpacken reizen boekBackpack Bestemmingen, Bol.com | €20

Bron: Wearetravellers, Tinggly.com | Beeld: iStock

 

Lees ook: 20% extra leesplezier met de Bookspot kortingscode

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved