News

OMG: Dunkin' Donuts verkoopt nu gouden donuts

We zijn bijna allemaal dol op donuts. Het liefst met een lekkere vulling en véél chocola. Waar haal je de lekkerste donuts ever? Juist ja, bij Dunkin' Donuts! Voor de opening van het nieuwe filiaal in Amstelveen introduceren ze wel een heel bijzondere variant die nog nooit eerder is gemaakt. Wij garanderen je: dit wil je een keer proeven in je leven.  

De Golden Donut award goes to... Ja, je leest het goed. Er bestaat een echte gouden donut! Dit unieke pareltje werd samen met de Young Talent Award uitgereikt bij de opening van de nieuwe Dunkin' Donuts vestiging in Amstelveen. Dit is de zesde plaats waar donut heaven is geopend, na de plaatsen Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg. Yay!

De gouden donut
Nieuwe winkel, betekent nieuwe donut, moet Dunkin' Donuts hebben gedacht. Er bestaat nu een gouden editie van onze lievelingssnack en deze donut is gemaakt van (echt) bladgoud. Niet alleen de buitenkant is prachtig, ook de binnenkant laat ons het waren in de mond lopen. De gouden donut is namelijk gevuld met Nutella. YUM! Ben jij overtuigd?
Donut goud limited

Ren jij het liefst gelijk naar de winkel? Stop. De gouden donut is namelijk limited en niet te koop in de fysieke winkels. Will je 'm toch proberen? 'Donut worry' ;-), je kunt de gouden donut wel aanvragen. Helaas moeten we hiervoor wel even diep in de buidel tasten, een doosje van deze gouden donuts worden namelijk voor €299 verkocht. Maar hey, dan heb je er wel gelijk zes ;-). Nog even sparen dus... 

Amstelveen
De nieuwe vestiging is vanaf 10 oktober geopend. Daarnaast maken de eerste 100 klanten kans op een jaar(!) gratis donuts. Hoe je kans maakt, lees je hier.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved