Lifestyle

9 dingen die jullie moeten toevoegen aan jullie 'couple bucketlist'

Hebben jullie letterlijk alle cliché dates al gedaan? Geen probleem, want wij hebben genoeg nieuwe ideeën voor jullie. Met behulp van deze bucketlist geef je een nieuwe twist aan je relatie en voelt het net alsof jullie voor het eerst weer op date zijn. 

1. Een dag zonder telefoon
Jij en je lover zijn altijd blij om elkaar te zien. Als jullie op een date zijn spiek je af en toe nog op je telefoon. Probeer één dag volledig zonder je telefoon te leven. Hierdoor heb je veel meer aandacht voor elkaar. Je leert hierdoor beter naar elkaar te luisteren en na een tijdje mis jij je telefoon helemaal niet meer.

via GIPHY

2. Fantaseren over jullie toekomst
Je hebt hier vast wel eens over nagedacht. Hoe jij en je lover in de toekomst samen gaan wonen. Willen jullie kinderen? In wat voor huis wil je graag wonen en gaan jullie huisdieren nemen? Het is super interessant om hier met je vriend(in) over te praten, want zo kom je er achter wat hij graag in de toekomst met je wil doen.

3. Schrijf elkaar een liefdesbrief
Dit klinkt heel cliché, maar een liefdesbrief schrijven is super goed voor je relatie. Je vertelt elkaar namelijk niet vaak genoeg wat je leuk aan elkaar vindt. Dit geeft niet alleen je eigen zelfvertrouwen een boost, maar ook die van je lover. Schrijf bijvoorbeeld over het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen of over hoeveel je van hem houdt.

 

via GIPHY

4. Maak een spontane roadtrip
Hebben jullie alle twee niks te doen? Ga spontaan op roadtrip. Spring in de auto, kies een random stad en rij er via tussendoorweggetjes naar toe. Omdat je nu niet via de snelweg gaat kom je allemaal kleine plaatsjes tegen waar je soms de gekste dingen ziet. Een andere manier van een roadtrip maken is bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Pak zomaar de trein die klaar staat om te vertrekken. Op de eindbestemming gaan jullie op ontdekkingsreis door de stad. Jullie spelen samen toerist in eigen land. Hoe leuk!

5. Ga picknicken samen
Picknicken klinkt als een basic date, maar dat hoeft het niet te zijn. Neem jullie favoriete snacks mee naar een rustige plek in het park of bos. Samen buiten op een kleed liggen en genieten van de natuur is erg romantisch. Jullie komen hierdoor samen helemaal tot rust. Bovendien kom je buiten allerlei aparte dingen tegen waar een gesprek uit ontstaat, een keer iets anders dan de dagelijkse praatjes

via GIPHY

6. Plan samen een spa dagje
Geen zin om iets actiefs te doen? Plan samen met je lover een spa day in. Ga gezellig samen in bad zitten met een gezichtsmasker en pak rust. Het leven gaat af en toe zó snel dat je het soms allemaal niet meer bijhoudt. Daarom is het juist fijn om samen met je vriend even een dagje te relaxen.

7. Plan een reis naar een nieuwe plek
Nog op zoek naar een vakantiebestemming? Plan een reis naar een nieuwe plek waar jullie alle twee nog nooit zijn geweest. Het is leuk om samen iets avontuurlijks te doen. Hierdoor ben je meer op elkaar afgestemd en moet je samen uitzoeken wat je op deze onbekende plek gaat doen.

via GIPHY

8. Doe samen mee aan een hardloopwedstrijd
Als je samen gaat sporten bouw je een sterkere band op. Hier heb je namelijk elkaars steun voor nodig. Samen trainen voor een hardloopwedstrijd is ook gevarieerd én soms zelfs avontuurlijk. Help elkaar als een echt power couple over de finish. Go, go, go!

via GIPHY

9. Doe jullie eerste date opnieuw
Je allereerste date opnieuw doen, iets wat we allemaal graag willen. De meest awkward date van jullie relatie herbeleven, alleen dan met meer ervaring. Bij deze date haal je allerlei herinneringen op van jullie eerste date. We beloven dat dit één van de leukste dates ooit wordt.

Bron: Buzzfeed.com, Thetravel.com, Bucketlistjourney.net | Beeld: iStock          

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook