News

Bevestigd: Deze twee Riverdale-sterren hebben een relatie

Er hangt nóg meer liefde in de lucht bij de cast van Riverdale, want Lili Reinhart en Cole Sprouse zijn niet meer de enige tortelduifjes uit de serie. Misschien komt het nieuws niet helemaal onverwacht, maar gisteren werd met een opmerkelijke post op Instagram bevestigd dat nog twee andere Riverdale-collega’s hoteldebotel zijn. 

Het was geen geheim meer dat Camila Mendes en Charles Melton regelmatig samen gespot werden. Geruchten gingen rond dat ze aan het daten waren, maar of dat zou uitlopen tot een relatie, was nog de grote vraag. Wij hebben het antwoord op deze brandende vraag, want gisteren plaatst Camila een foto op Instagram met het verlossende woord. 

View post on Instagram
 

De caption ‘mine’ zegt genoeg, toch? De twee werden al vaker samen gespot na de breuk tussen Camila en haar ex Victor Houstan. Fans reageerden erg enthousiast op het liefdesnieuws. De post op Instagram had binnen een paar uur al miljoenen likes. Charles had vier dagen geleden al een foto on the Gram geplaatst waar hij een bos bloemen vasthoudt. Nu weten we allemaal dat de tekst ‘Mi amore’, die eronder staat, op Camila slaat. Zo schattig!

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl, AD.nl | Beeld: Netflix-Nederland 

Must reads 👀