Dit is waarom werken als au pair in Amerika dé ervaring van je leven is (+ WIN een trip naar New York)

Lifestyle door Romee

[afgelopen] Droom jij al jaren om eens een musical op Broadway te zien? Zie jij jezelf al rondwandelen in Manhattan? Wil je de Amerikaanse levensstijl zelf écht ervaren? Laat jouw dromen uitkomen en wordt au pair! Van New York City tot Hawaii, van Seattle tot Miami, kies de plek die je zelf wil. Er is voor elk wat wils in Amerika. Lees snel verder en wie weet zit jij binnenkort ook in de U.S.A.

Wat is een betere manier om Amerika te verkennen dan met een leuk uitje naar de Big Apple? Dankzij Cultural Care Au Pair maak je kans op een retourvlucht naar New York City. Dit is jouw kans om op je eigen NYC-avontuur te gaan en door de straten te struinen als een echte Gossip Girl. Als dit je allemaal wel bevalt, is er de mogelijkheid om na je avontuur in de grote stad aan de slag te gaan als au pair. Als au pair woon je bij een gezin en let je op de kinderen. ‘Next level oppassen’ vinden wij een geschikte omschrijving. Het leuke is dat je dan helemaal zelf mag kiezen waar in Amerika je dit gaat doen. Zie jij jezelf al flaneren over de boulevard van Venice Beach of kies je dan toch voor Las Vegas?
cultural care au pairHet au pair-programma staat vol met mogelijkheden om te reizen, leren en te groeien als persoon. Je ontmoet toffe mensen van over de hele wereld. Eigenlijk is het gewoon een tweede familie die je erbij krijgt, maar dan aan de andere kant van de wereld. Eén ding is zeker: je maakt herinneringen voor het leven. Deze once-in-a-lifetime kans zal jouw leven op een positieve manier veranderen.

Cultural Care Au PairAls au pair kom je naar Amerika op een J-1 cultural exchange visum, dat wordt ondersteund door het grootste en meest ervaren au pair-agentschap ter wereld, namelijk Cultural Care Au Pair. Als je eenmaal in Amerika bent, breng je een jaar door bij een Amerikaans gastgezin en zorg je voor hun kinderen. Dit doe je natuurlijk niet voor niks. Als tegenprestatie krijg je gratis kost en inwoning, een wekelijkse bijdrage, genoeg ruimte om de Verenigde Staten te verkennen en de kans om cursussen naar keuze te volgen op een Amerikaanse universiteit. Say hello, High School Musical-life! Aan het einde van jouw periode als au pair, heb je nog een hele maand vrij om te doen wat je maar wil.

cultural care au pairZie jij deze American Dream wel zitten? Doe dan deze quiz om erachter te komen wat jouw Amerikaanse droombestemming is en doe mee aan deze wedstrijd! Hoe? Doe de quiz, voer jouw contactgegevens in en ontdek jouw resultaten. Wanneer jouw resultaten worden weergegeven, doe je automatisch mee aan deze winactie! Lees hier de algemene voorwaarden. Dus ladies, doe de quiz en dan duimen wij met je mee. Wie weet zit jij binnenkort wel in the city that never sleeps... ;-).

De winnares

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cultural Care Au Pair. 

Beeld: EF/iStock

 

Lees ook: Voordelig parkeren met de Quick Parking kortingscode

                 Er op uit met korting: de Voordeeluitjes kortingscode!