News

Zo kun jij aanwezig zijn bij de exclusieve première van de documentaire over Famke Louise

Het is bijna zover: de documentaire ‘Famke Louise’ gaat 4 november in première in Tuschinski. We kunnen bijna niet wachten om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze populaire artiest. We hebben haar natuurlijk zien schitteren tijdens Expeditie Robinson en twijfelen er niet aan dat ze dat ook doet in haar eigen documentaireserie ‘Famke Louise’. Goed nieuws, want samen met een hoop BN’ers kun jij ook gewoon aanwezig zijn. 

Famke Louise is tegenwoordig een veelbesproken artiest in ons land. Haar hits zijn ons zeker niet ontgaan. Zoals je misschien al wist, krijgt Famke Louise haar eigen documentaireserie die bijna in première gaat. Op 4 november komen een boel BN’ers en genodigden naar Tuschinski om de docu ‘Famke Louise’ te bewonderen. Om het nog smeuïger te maken, kun jij hier gewoon bij zijn! 

Famke LouiseDe documentaire bestaat uit vier delen en laat een compleet andere kant zien van de artiest. Verschillende contrasten uit haar leven komen aan bod. Van een powervrouw die in de spotlights staat versus een jong, stil en onzeker meisje. En niet te vergeten alle fans, maar ook de haters van de 19-jarige. De première is je enige kans om ‘Famke Louise’ op groot doek te zien, want hierna is het alleen te bekijken op Videoland. 

Wil je deze première absoluut niet missen? Koop dan hier je kaarten. Voor €12,50 ben jij de eerste die de documentaire van de enige echte Famke Louise ziet. Oh ja, er is ook een rode loper aanwezig waar je de nodige BN’ers zal zien schitteren. 

Must reads 👀