News

Zo kun jij aanwezig zijn bij de exclusieve première van de documentaire over Famke Louise

1

Het is bijna zover: de documentaire 'Famke Louise' gaat 4 november in première in Tuschinski. We kunnen bijna niet wachten om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze populaire artiest. We hebben haar natuurlijk zien schitteren tijdens Expeditie Robinson en twijfelen er niet aan dat ze dat ook doet in haar eigen documentaireserie 'Famke Louise'. Goed nieuws, want samen met een hoop BN'ers kun jij ook gewoon aanwezig zijn. 

Famke Louise is tegenwoordig een veelbesproken artiest in ons land. Haar hits zijn ons zeker niet ontgaan. Zoals je misschien al wist, krijgt Famke Louise haar eigen documentaireserie die bijna in première gaat. Op 4 november komen een boel BN'ers en genodigden naar Tuschinski om de docu 'Famke Louise' te bewonderen. Om het nog smeuïger te maken, kun jij hier gewoon bij zijn! 

Famke LouiseDe documentaire bestaat uit vier delen en laat een compleet andere kant zien van de artiest. Verschillende contrasten uit haar leven komen aan bod. Van een powervrouw die in de spotlights staat versus een jong, stil en onzeker meisje. En niet te vergeten alle fans, maar ook de haters van de 19-jarige. De première is je enige kans om 'Famke Louise' op groot doek te zien, want hierna is het alleen te bekijken op Videoland. 

Wil je deze première absoluut niet missen? Koop dan hier je kaarten. Voor €12,50 ben jij de eerste die de documentaire van de enige echte Famke Louise ziet. Oh ja, er is ook een rode loper aanwezig waar je de nodige BN'ers zal zien schitteren. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 8 maanden geleden danielavilla

  Ik wil je vertellen dat het mijn moeder was die me voorstelde aan de dokter, toen ze ontdekte dat ik zo veel problemen had in mijn huwelijk vertelde ze me dat hij haar zo veel heeft geholpen, daarom nam ik contact met hem op om vastgehouden lost hij ook mijn probleem op sinds ik gek ben beloof ik hem dat ik, als loge als ik leef, de getuigenis zal blijven delen, en als er iemand is die problemen met de relatie doormaakt, neem dan alstublieft contact op met DR JAZAZA via zijn e-mail: drjazazasolution @ gmail.com of WhatsApp +1 (209)837-3537

  HIJ SPECIALEERT OOK IN DE VOLGENDE PROBLEMEN

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.

  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.

  (5) Als u een kind wilt

  (6) Je wilt rijk zijn.

 1. 1