News

YAS: Er bestaan nu eindelijk vega kroketten, frikandellen én bitterballen

We zijn dol op snacks. Het maakt niet uit of we frikandellen, kroketten of een bult minisnacks op ons bord krijgen, want het gaat er allemaal met gemak in. Voor de vegetariërs onder ons hebben we goed nieuws. Het snackmerk Beckers lanceert namelijk een vegetarische snacklijn en het beste van allemaal is dat ze al in de winkel liggen. Lees snel verder waar je ze scoort. 

Herken je dit? Je kijkt op de vrijdagavond televisie na een lange week en ineens heb je megaveel zin in een portie bitterballen. Natuurlijk herkennen we dit allemaal. Misschien zelfs wel als je vegetarisch bent. Voor de vegetariërs onder ons hebben we geweldig nieuws. Sinds kort ligt namelijk de vegetarsiche snacklijn van Beckers in het schap. Onder de naam Beckers Veggie vind je voortaan jouw favoriete vegetarische snacks bij de Albert Heijn of Jumbo. 

Om het allemaal nog beter te maken, kun je tot 7 oktober de vegetarische snacks proeven bij de pup-up vegetaria in Amsterdam. Dit is aan de Nieuwezijds kolk 25. De snacklijn is honderd procent vegetarisch en plantaardig. Er wordt gebruik gemaakt van granen en soja, dus ideaal voor iedereen die geen of minder vlees wil eten. Het meest bijzonder aan deze snacks is dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van ‘echte’ frituursnacks. Misschien zijn ze zelfs nóg lekkerder ;-). 

vegetarische snacks

Must reads 👀