News

YAS! Zo maak je kans op een gloednieuwe smartphone

Je laat je telefoon uit je handen vallen en hij klettert op de grond. ‘Nooooooo!’ Je pakt je telefoon van de grond en draait ‘m om. Het moment van de waarheid is daar. Is ‘ie gebroken? Of er nou een barst in je scherm zit, je telefoon het niet meer doet of de software gewoon super traag is, je kent ongetwijfeld altijd wel iemand die een nieuwe telefoon kan gebruiken. Goed nieuws, want wij mogen deze week een gloednieuwe smartphone weggeven. Doe snel mee met de winactie.

Nieuwe smartphone
Is jouw telefoon trager dan ooit, loop jij al maanden rond met een barst in je scherm of ben jij gewoon toe aan een nieuwe smartphone? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Girlscene mag namelijk een gloednieuwe smartphone weggeven en winnen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wat moet je doen
Jij bent nu vast benieuwd wat jij moet doen om kans te maken op een nieuwe telefoon. Nou, dat is dus mega easy. Het enige wat je hoeft te doen is het delen van jouw ultieme herfstmoment op Instagram. Dit kan zijn een kop koffie in een café, een selfie van jou en je lover tijdens een boswandeling of gewoon een casual Netflix-avondje op de bank. Klik op onderstaande link om naar het artikel te gaan en oja, vergeet de hashtags niet! Je kunt nog meedoen tot en met donderdag. Go, go, goooo!

Klik hier om mee te doen aan de winactie

Pssst: benieuwd hoe jij  de perfecte selfie maakt? Dat lees je hier.

 

Lees ook: Bol.com kortingscode overzicht Oktober 2018

 

Must reads 👀