Maak met deze tips je ultieme herfstfoto en win hiermee een Huawei P Smart+

Winnen door Esther

[AFGELOPEN] YAS! De herfst is begonnen en dat betekent dat het er buiten prachtig uitziet met al die gekleurde bladeren, maar het ook tijd is voor urenlange banksessies met je favo warme drankje, je lievelingsserie óf een goed boek. Natuurlijk wil je deze heerlijke herfstmomenten met al je besties delen, maar hoe maak je nou de perfecte herfstfoto? Wij laten je zien hoe je de perfecte herfstfoto maakt. Enne, we hebben ook nog een hele leuke winactie! 

Selfie in het bos

In het bos is het natuurlijk prachtig tijdens de herfst en dat zorgt voor hele mooie selfies. Door alle mooie kleuren in het bos heb je meteen een perfecte achtergrond voor je nieuwe selfie. YAS! Ben je niet zo'n pro in het maken van een selfie? Dan is de nieuwe Huawei P Smart+ echt iets voor jou, want de selfiecamera is beter dan de gewone camera. Daarnaast zitten er in totaal vier camera's op de smartphone, dus wedden dat jij sowieso wel een perfecte herfstfoto kan maken met de Huawei P Smart+.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op


Licht
Het is superdonker buiten, maar het licht tijdens de herfst is juist perfect voor jouw foto. In de zomer krijg je snel overbelichte foto's of ga je moeilijk kijken door de zon, maar met dit grauwe weer komen juist die mooie herfstkleuren goed naar voren op jouw foto. Ga samen met je bff naar buiten en maak foto's van jullie of van de natuur natuurlijk. En gebruik tegenlicht, want dan komen juist de felle herfstkleuren goed naar voren. Met de Huawei P Smart+ wordt de kwaliteit van je herfstfoto ook supergoed, zelfs als het donker is buiten. Hij heeft namelijk vijf verschillende belichtingsstanden. Handig, toch?


Flatlay
Wil je jouw ultieme herfstmoment delen met je friends op Instagram? Dan kan je er natuurlijk even snel een foto van maken, maar het is veel mooier om een prachtige flatlay te maken van je ultieme herfstmoment. Om de herfst flatlay te maken is het natuurlijk wel leuk om herfstbladeren toe te voegen aan de flatlay. Zoek buiten wat mooie bladeren en leg ze op een tafel met al je andere favoriete herfstitems. Bijvoorbeeld een boek, een sjaal en je favoriete warme drankje. Leg niet alles kaarsrecht neer voor de foto, maar maak het een beetje messy. En niet alles hoeft helemaal op de foto te staan. Ligt alles klaar? Dan ben je helemaal klaar voor de foto! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ɴɪᴋᴀ ʙᴏɴᴅᴀʀᴇɴᴋᴏ📷 (@nikolbond) op

Win een Huawei P Smart+
Wil jij nu ook supergraag foto's maken met de Huawei P Smart+? Dan hebben wij iets heel leuks, want wij mogen namelijk deze telefoon weggeven. Zo kan één van jullie straks ook de perfecte (herfst)selfie maken. YAY!

Meedoen kan t/m 4 oktober 2018.

huawei p smart win

Wat moet je doen om de Huawei P Smart+? 
1. Deel jouw ultieme herfstmoment op Instagram met de hashtag #HuaweixGirlscene en tag @Girlscene.nl en @Huaweimobilenl in jouw foto. Vergeet ook niet om je account op openbaar te zetten, want anders kunnen wij jouw ultieme herfstfoto niet zien.
2. Volg Girlscene op Instagram en Facebook. 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei.  

Bron: Vink Acadamy | Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Te gekke prijzen met de Mediamarkt kortingscode