News

YES! Er komen speciale singalong screenings van Mamma Mia! Here We Go Again

Ken je alle liedjes van Abba uit je hoofd? Zong je ze het liefst mee toen je ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ in de bioscoop keek, maar hield jij je toch maar in? Nou, vanaf tien oktober ben je niet meer de enige en is het helemaal niet gek om met alle leuke liedjes van de film mee te zingen. In heel veel bioscopen in Nederland wordt er namelijk een speciale singalong screening geshowd en daar wil je bij zijn. Check hieronder alle details. 

Afgelopen zomer ging de tweede Mamma Mia!-film in première en natuurlijk was ook deze film weer een groot succes. Kon jij ook niet stilzitten en wilde je het liefst keihard meezingen terwijl je tussen alle andere bioscoopgangers zat? Nou, vanaf volgende week kan je dat dus gewoon doen en dan ben je echt niet de enige! 

Vanaf tien oktober zijn er in heel Nederland speciale singalong screenings van de film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’. Dus plan maar snel een movie night met je vriendinnen en oefen maar vast alle Abba songs en danspasjes. Enne, check hieronder nog even de trailer van de Mamma Mia!-film. 

Watch on YouTube

Bron: Facebook Mamma Mia! | Beeld: BrunoPress 

Must reads 👀