Lifestyle

Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken om te bezoeken als je tijd over hebt

Ben jij echt verslaafd aan Instagram en maak jij dagelijks nieuwe kiekjes voor je Instagram-feed? Dan is het natuurlijk leuk om te variëren in locaties. Hiervoor hoef jij niet de wereld rond te reizen, want er zijn genoeg Instagram-waardige plekken in Nederland. Het enige wat jij dan nog nodig hebt is een smartphone met een goede camera en jij bent klaar voor de fotosessie. In dit artikel delen wij dé Insta-plekken van Nederland.

In het weekend of je vakantie heb je genoeg tijd voor leuke dingen. Heb je nog geen plannen? Neem je friends mee op pad om nieuwe foto's te maken voor je Instagram-feed. Want hey, die mooie foto delen wij namelijk het liefst gelijk op social media ;-). Winning

Instagram fotogenieke plekken

1. NDSM-werf
Mooie muren met graffiti zijn altijd goed voor een foto. Als je naar de NDSM-werf gaat in Amsterdam, dan vind je genoeg toffe muren met graffiti. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Deze plek is ook perfect om in de avond een foto te schieten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Robin Mevissen (@robinmevissen) op

 

2. Zevenlandenhuizen in Amsterdam
Amsterdam heeft genoeg mooie plekjes om foto's te maken. Alleen de grachten zijn al super fotogeniek. Maar ga eens langs de Zevenlandenhuizen. Hier staan zeven totaal verschillende huizen naast elkaar, allemaal gebouwd in de stijl van een ander land. Zo kan je meteen genoeg verschillende foto's maken zonder van locatie te veranderen. 

3. De Hofbogen in Rotterdam
De Hofbogen in Rotterdam was eerst helemaal roze en zoals je kan begrijpen, heel erg populair. Het roze is jammer genoeg weg, maar de Rotterdamse kunstgalerie en agency Opperclaes heeft voor een mooi kunstwerk gezorgd. Zeker leuk om hier een fotosessie te houden als je toch in Rotterdam bent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ann’s Snaps (@annssnaps) op

4. Sandtmannlaan in Naarden
Deze straat staat vol met gekleurde, schattige huisjes. Oké, zeg maar gerust vila's! Foto's maken in deze straat zorgt voor een lekker kleurrijke Instagram feed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maaike Dickx (@maaikedickx) op

5. De Pijp in Amsterdam
Als je door de Pijp rondloopt kom je genoeg leuke plekken tegen. Maar onder de Instagrammers is de muur 'Wake me up when I'm Famous' erg populair. Enne, de garagedeur met de tekst 'Don't ever fade away' is ook superleuk voor een kiekje. 

6. Zaanse Schans
Zin in een toerisch uitstapje? Ga dan eens naar de Zaanse Schans, want hier kan je genoeg leuke foto's maken. Lekker poseren voor een Hollandse molen of voor alle schattige Zaanse huisjes. Genoeg keus! Deze plek is uiteraard ook perfect om ongegeneerd een toeristische selfie te maken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door karen emminger (@karen_emminger) op

7. De Keukenhof
Bijna iedere grote Nederlandse Instagrammer heeft wel geposeerd tussen de bloemenvelden bij De Keukenhof. Enne, dat begrijpen wij wel, want het ziet er heel erg vrolijk en sprookjesachtig uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door P o l i n a | П о л и н а (@polabur) op

8. Hortus Botanicus
Voor een tropische vibe hoef je niet meer naar een mooi eiland te vliegen, maar kan je ook naar Hortus Botanicus in Amsterdam. Lekker poseren tussen alle groene planten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anita Heath (@anita_heath) op

9. Strijp-S in Eindhoven
Strijp-S is een oud industriepark en dus perfect voor Industriële foto's voor je feed. Het terrein heeft zelf genoeg fotogenieke plekjes, maar er zijn ook heel veel leuke eettentjes of muren met graffiti. Genoeg goede spots voor een foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M A G N A (@lovebeingpetite) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved