Beauty

6 makkelijke en snelle kapsels voor als je haast hebt

Het komt vaak voor dat je nog even lekker wil snoozen in de ochtend. Wanneer je je opeens bedenkt dat je vandaag die ene belangrijke afspraak hebt of gewoon leuk voor de dag wilt komen, schiet je in de stress. Bad hair day alert! Je hebt geen idee wat je met je haar aan moet. Gelukkig zijn er genoeg leuke, snelle hair updo's waarmee je er super leuk uit ziet. Wij zetten een aantal snelle en makkelijke kapsels voor je op een rij zodat jij er binnen een handomdraai fabulous uitziet, of het nu voor college, werk of een feestje is.

Met deze makkelijke en snelle kapsels bespaar je tijd

1. Knot
Snel een elastiek in je haar draaien is super makkelijk en snel. Misschien vind je een simpel knotje iets te saai, probeer dan eens deze tutorial. Een mooie grote knot, voor net een beetje extra elegantie. 

2. Sjaal
Als je even niet weet wat je met je haar moet doen, maar wel iets leuks wilt met je kapsel, is een sjaal een goede uitkomst. Je tovert een sjaal namelijk makkelijk om tot haaraccessoire. Kam je haar naar achteren en knoop de sjaal om. Een knotje of een vlecht staat ook erg leuk. Is je haar een beetje vettig? Door de sjaal ziet niemand het.

3. Lage knot
Zoals je ziet is dit in een paar stappen klaar. Het resultaat is een super elegante lage knot, maar ook prima voor een nonchalante look als je er een paar plukjes uitrekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by School Outfit /Hair Ideas (@schoolfitss) on

4. De haarclip
Deze modetrend komt eigenlijk uit de jaren 90, maar is weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn er in allerlei minimalistische vormen. Pak je bovenste haarpartij bij elkaar en pin dit vast met de haarspeld. Makkelijker kan bijna niet!
haarclip goud kapsel
Haarclip hart, FashionThings | €1,50

5. Messy paardenstaart
Eigenlijk geen echte paardenstaart, maar het lijkt er heel erg op. Door een staartje bovenop te maken en de rest los te laten lijkt het alsof je een super volle staart hebt. Toupeer met je borstel de staart voor nog meer volume. Dit moet ook wel in een minuutje lukken toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on

6. Touw vlecht
Een vlecht is je wel bekend, maar er zijn honderden variaties te vinden. Zoals deze bijvoorbeeld. Borstel je haar naar achteren in een hoge staart en verdeel deze in tweeën. Draai de plukken los van elkaar in dezelfde richting. Draai de plukken daarna in tegenovergestelde richting om elkaar heen. Deze look werkt het best op handdoek droog haar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellie Rucker (@kellieruckerhair) on

Bron: Stylecraze.com, 01Salon | Beeld: iStock, Instagram

Shop hier fijne haaraccessoires

 
LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved