Kaas-lovers opgelet: Er bestaan nu kruidnoten met kaassmaak

News door roos

Sinds augustus liggen de pepernoten al in de winkels en nu september tot zijn einde komt is het officieel toegestaan: kruidnoten inslaan. Yum! Tegenwoordig zijn ze er in alle kleuren en smaken, van gin-tonic tot karamel zeezout: het bestaat allemaal. Denk je dat je alle smaken al hebt geprobeerd? Think twice. Deze kruidnoten met kaassmaak heb jij ongetwijfeld nog niet geproefd.

Kruidnoten met kaassmaak
Kruidnoten met chocolade, kruidnoten met truffel, wij eten op de redactie al sinds augustus kruidnoten en krijgen er geen genoeg van. Wij zijn daarom ook niet de moeilijkste als het gaat om het proberen van nieuwe smaak (hallooo!), maar toen we deze nieuwe smaak voorbij zagen komen hadden wij toch even onze bedenkingen. Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn dol op kaas en kruidnoten, maar deze combo? Wij weten het nog niet... Zou jij 't proberen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukste winkel van Etten Leur (@jaminettenleur) op

Verkrijgbaarheid
De kruidnoten met kaassmaak zijn te koop bij Jamin. Of ze al in alle filialen liggen is nog niet bekend, maar in Etten-Leur schijnen ze vol op in voorraad te zijn ;-). Daarnaast verkoopt Jamin ook kruidnoten met bublegumsmaak, strawberry cheesecake en stracciatella. Yum!

Beeld: iStock