News

YAS! Primark verkoopt Disney-kerstballen en die wil je in je kerstboom hebben

Nu de pepernoten al in de schappen liggen, duurt het ook niet lang meer voordat alle kerstspullen in de winkels hangen en jij finally je kerstboom kan optuigen en het huis helemaal Christmas proof kan maken. Enne, voordat jij hier aan gaat beginnen wil jij sowieso een bezoekje brengen aan Primark, want zij hebben namelijk de allerleukste kerstballen ooit: Disney-kerstballen! Scroll snel verder om deze geweldige ballen te zien. 

Disney-kerstballen
Kan jij ook niet meer wachten op Kerst, heb je eigenlijk nu al zin om je kerstboom te versieren en ben jij een megagroot fan van Disney? Dan mogen deze geweldige Disney-kerstballen van Primark dit jaar zeker niet ontbreken in jouw boom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Minnie Mouse-boom? Of eigenlijk gewoon een hele Disney-kerstboom, want de theekopjes van Beauty And The Beast zijn ook echt te leuk. 

Het is niet nodig om nu al als een gek naar de Primark te sprinten, want ze liggen jammer genoeg nog niet in de winkel. Waarschijnlijk hoeven we niet lang te wachten, want bij Primark UK liggen ze deze maand al in de winkel. Enne, ze gaan rond de €4 kosten. Heb je dus ook nog eens een budgetproof kerstboom. YAS! Check alle kerstballen van Disney hieronder! 

Primark Disney kerstballen
primark disney kerstbal
Primark kerstballen Disney
Disney kerstballen primarkBeeld: Unsplash en Primark

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved