News

YES! De Nederlandse Bridget Jones draait deze week eindelijk in de bioscoop

Wat zijn toch fan van die heerlijke films van Bridget Jones. Wij hebben goed nieuws, want deze week komt de gloednieuwe film ‘Doris’ uit. Als je de trailer bekijkt, ben je meteen verkocht. Vind je ook niet dat dit iets weg heeft van de films van Bridget Jones? Dus ladies, waar wachten jullie nog op? Trommel je vriendinnen maar op, want jullie gaan binnenkort naar de bios!

20 september is het zover: de film Doris draait dan in de bioscoop. Ben je ook fan van de films van Bridget Jones? Gegarandeerd dat deze film dan iets voor jou is. Doris, gespeeld door Tjitske Reidinga, is bijna 45 jaar en een gescheiden vrouw met twee kinderen. De mensen om haar heen leiden een succesvol leven, maar van Doris’ leven is nog weinig terechtgekomen. Tjitske noemt zichzelf in de film dan ook “een sneu geval” Je hoort het al, dat wordt lachen, gieren, brullen. 

Misschien klinkt dit je niet geheel vreemd in de oren, want eerder werd al de serie hiervan uitgezonden op televisie. Als je de serie geweldig vond, dan valt de film zeker in de smaak. Reserveer snel een plekje bij een bioscoop bij jou in de buurt en dan kunnen jij en je vriendinnen snel genieten van deze hilarische film. Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan hieronder de trailer. 

Watch on YouTube

Beeld: iStock | Bron: Pathe.nl

Must reads 👀