News

Té leuk: Je kunt dus Oud & Nieuw vieren in De Efteling

Maken jij en je vriendinnen ook al maanden van te voren plannen voor Oud & Nieuw? Gaat het in de groepsapp al weken over naar welk feest jullie gaan en is het elk jaar weer de discussie of jullie toch niet zelf een huisfeestje moeten geven? STOP. Jullie hoeven niet langer na te denken, want je kunt nu samen met je girlsquad (of je lover) Oud & Nieuw vieren in De Efteling.

Oud & Nieuw vieren in de Efteling
Komen bovenstaande punten je bekend voor en hebben jullie ook elk jaar weer dezelfde struggle? Dit jaar niet, want jullie vieren dit jaar Oud en Nieuw in De Efteling. Zeg nou zelf, hoe cool is dat? Je beleeft de sprookjesachtige Efteling niet alleen in het donker, maar ook nog een met een hele boel vuurwerk. Magisch kan bijna niet.

efteling oud en nieuw

Tijdens Oud & Nieuw krijg je toegang tot het park van 19:00 uur tot 01:00 uur. De attracties zijn (uiteraard) gewoon open en er is natuurlijk vuurwerk én live muziek. Niet alleen super tof om met je vriendinnengroep heen te gaan, maar ook super romantisch om hier met je lover 2019 in te luiden. Ben jij enthousiast geworden? Tickets koop je hier.

Beeld: iStock

 

Lees ook: Waan je in het wilde westen met de Slagharen kortingscode!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook