News

So fetch! Deze Mean Girls-milkshake wil je hebben

Over een paar weken is het drie oktober en op drie oktober vroeg Aaron Samuels aan Cady Heron welke dag het was. Jep, over een paar weken is het dus Mean Girls Day! En om dat te vieren is er nu een hele toffe Mean Girls-milkshake en die wil je echt een keer proberen. Benieuwd waar je deze shake kan proeven? Check it out hieronder!

Heb je toevallig binnenkort een tripje naar New York gepland? Dan wil je zeker een bezoekje brengen aan Black Tap Craft Burgers & Beer, want hier hebben ze een hele bijzondere milkshake. Om te vieren dat de Mean Girls-musical zo’n succes is op Broadway hebben ze een Mean Girls-milkshake op hun menu gezet en hij ziet er grool uit! 

Mean Girls-milkshake
De milkshake is echt megagroot en ziet er zo fetch uit. Het is een aardbeienmilkshake met vanille frosting en daarop allemaal zure watermeloensnoepjes. En natuurlijk zit er ook een fetch t-shirt koekje, een ‘Burn Book’-koekje, marshmallows en heel veel slagroom op. Kortom, deze Mean Girls-milkshake is gewoon fab en wil je echt een keer proberen, toch?! 

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: Unsplash

Must reads 👀