News

YAY: Primark lanceert een Disney adventskalender en wij willen dit voor Kerst

Is het al Kerstmis? Het duurt misschien nog even (109 dagen om precies te zijn), maar wij kunnen niet wachten om de kerstboom in huis te halen, cadeautjes te kopen en de kaarsjes aan te steken. Om toch alvast even in de stemming te komen delen wij graag met jullie dat Primark een Disney adventskalender en wij zetten er spontaan ‘All I want for Christmas’ van op.

Disney Kerst adventskalender
Hoewel het nog éven duurt voordat ons favoriete feest van het jaar begint, en we eindelijk die kerstboom weer in huis mogen halen, betekent dit niet dat we niet mogen weg zwijmelen bij de leukste Kerstaccessoires. Primark dacht daar ongetwijfeld hetzelfde over en lanceerde alvast een Disney adventskalender. Je begrijpt natuurlijk wel: Disney + Kerst = dit moeten wij hebben. Bekijk hieronder de eerste beelden.

disney kerst adventskalenderdisney kerst adventskalender

Disney’s adventskalender scoren?
Hoe cute zijn deze kerstballen? De adventskalender kost ongeveer €17 en daar heb je 25 dagen plezier aan. Dat betekent nog geen euro voor een kerstbal. Love it! Of de kalender ook in Nederland te koop is, dat is nog niet helemaal duidelijk. Als dit het geval is (yes, please) dan laten we het jullie natuurlijk als eerste weten.

Must reads 👀