Lifestyle

De 10 leukste budgetproof Sinterklaascadeautjes

2

Het is bijna 5 december, dus tijd voor pakjesavond. YAS! Pepernoten, chocoladeletters en heel veel leuke cadeautjes geven én krijgen natuurlijk. Ben je ook altijd zo slecht in het bedenken van leuke cadeautjes of doe jij dit al-tijd op het allerlaatste moment? Lees dan maar snel verder, want hieronder delen we allemaal leuke budget Sinterklaascadeautjes onder de €15. Shoppen maar!

Heb je samen met je vriendinnen lootjes getrokken of doe je met je familie tijdens pakjesavond een ruilspel? Dan moet je natuurlijk wel een keer leuke Sinterklaascadeautjes inslaan. En hoe vervelend is het als je gewoon geen idee hebt wat je dit jaar moet kopen. Maar no worries, want we delen hieronder allemaal leuke tips. Of je nou een cadeautje moet kopen voor je lover, moeder, broer of bestie. 

sinterklaascadeau tips shopping

1. Fotografie
Heb je het lootje getrokken van iemand die verslaafd is aan Instagram en non-stop foto's maakt? Dan is het leuk om een cadeau te zoeken die daar perfect bij past. Bijvoorbeeld deze wegwerpcamera. 

Wegwerpcamera | €18

2. Interieuritems
Vaak zit je wel goed met een leuk interieuritem. Het is dan wel handig om iets te kiezen in een neutrale kleur. Of je moet echt precies weten wat bij het interieur van diegene past. 

bolvaas interieur sinterklaascadeauHangende vaas | €6,99

3. Spelletjes
Bijna iedereen houdt wel van spelletjes, dus het is ook altijd leuk om een bordspelletje te geven met Sinterklaas. Er zijn genoeg games onder de €10, maar het spel Weerwolven is wel echt onze favoriet. Ook meteen leuk om te spelen tijdens pakjesavond. 

weerwolven spel sinterklaascadeau

Spel | €9,95 

4. Plantjes
Moet je een cadeau kopen voor een plantenliefhebber? Dan weet je eigenlijk al wel wat je kan geven: een nieuwe plant. Of je geeft een paar kleine plantjes. Altijd leuk. 

5. Keukenprins(es)
Voor iemand die houdt van bakken, is het natuurlijk altijd leuk om items voor in de keuken te geven. 

ovenschaal keuken sinterklaascadeau
Ovenschaal | €4

6. Reis addicts
Mocht je een cadeau moeten kopen voor iemand die graag reist, dan is het ook tof om een wereldkaart te geven. Dan kunnen ze mooi aanvinken waar ze allemaal zijn geweest. 

wereldkaart sinterklaascadeau tip
Wereld kraskaart | €8,95

7. Filmavond
Bij een filmavond hoort natuurlijk popcorn en hoe leuk is het om dit zelf te maken. Waarschijnlijk maak je iedereen wel blij met deze gadget, want wie houdt er nou niet van popcorn?

popcornmaker filmavond sinterklaascadeau
Popcornmaker | €8,95

8. Gezichtsmasker
Oké, dit cadeau is misschien vooral leuk voor de ladies. Maar waarschijnlijk zullen de mannen hier stiekem ook wel van genieten. Het is in ieder geval lekker budgetproof en ook nog eens leuk om te geven. 

gezichtsmasker starskin sinterklaascadeau
Gezichtsmasker | €10,15


9. Crea bea
Voor de crea bea's is een handlettering-boek altijd leuk om te geven. Of misschien een boek over bullet journaling en hoe je dit moet doen. 

bullet journal boek
Boek | €14,99

10. Chocoladeliefhebbers
Iedereen maak je blij met chocolade, dus waarom zou je dit niet met pakjesavond geven? Ons maak je wel blij hoor met al deze repen van Tony's Chocolonely. 

chocolade eten sinterklaascadeau
Chocoladerepen | €7,95

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Little Snowflake

    Ik heb een soort surprise op school, iedereen koopt voor €5 cadeautjes (geen eten). Het moet voor iedereen leuk zijn (jongen + meisje). Ik zit in de 3e, iemand ideeën?

  • 1 jaar geleden Alexis

    Leuke blog! Ik vind happy socks ook altijd een leuk cadeautje

  1. 1