Gebruik je haarmasker zo en je haar voelt zachter aan dan ooit

Beauty door roos

Gebruik jij regelmatig conditioner? Smeer jij vaker met haarmaskers dan bodylotions? Is serum niet aan te slepen, maar blijf jouw haar een droog bosje stro? Stop. Wij hebben de oplossing voor je. Met dit trucje gebruik jij je haarmasker op een andere manier en voelt het zachter dan jij ooit hebt gevoeld.

Haarmasker
Hoe gebruik jij je haarmasker? Laat ons raden. Je stapt onder de douche, wast je haar met shampoo en in plaats van de dagelijkse conditioner vervang je dit af en toe door een voedend haarmasker. Want hey, jij doet alles voor zijdezachte lokken. Op zich is er met deze manier helemaal niets verkeerd en merk je ongetwijfeld dat het iets door voor je haar. Maar waarom je haarmasker zo gebruiken als een andere manier tien keer beter werkt!? Wij vertellen hoe jij meer uit je haarmasker haalt. Zijdezachte lokken 100% gegarandeerd.

De methode
Ben je benieuwd naar de truc? Eigenlijk is het hartstikke simpel. Je eindigt je haarroutine niet met het haarmasker, maar begint 'm daarmee. Voordat je gaat douchen breng je het haarmasker aan op je droge haar. Dit voelt misschien een beetje gek, maar geloof ons, het is absoluut het proberen waard ;-). Geef vooral aandacht aan de puntjes van je haar, die hebben tenslotte al het langst te verduren gehad. Laat het masker goed intrekken door er bijvoorbeeld even een handdoek omheen te doen. Is het goed ingetrokken? Dan is het nu tijd om te douchen en verder te gaan met je normale haar-was-routine. Wedden dat jij na deze wasbeurt niet meer van je zachte lokken af kunt blijven!?

haarmasker zacht haar
L'Oréal, €9,99

haarmasker zacht haar
Garnier, €7,87

haarmasker zacht haar
Andrélon, €5,67

haarmasker zacht haar
Guhl, €9,99

haarmasker zacht haar
Dove, €6,50

Beeld: Unsplash