Net binnen: Famke Louise doet mee aan Expeditie Robinson

News door roos

Expeditie Robinson-fans opgelet! Hoewel we dachten dat de kampen al verdeeld waren en we alle expeditieleden hadden ontrafeld, blijkt dat er nog twee BN'ers naar het Expeditie eiland zijn afgereisd. Famke Louise leek druk in de weer met haar zangcarrière, maar wat bleek? Ze deed gewoon mee aan Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson
Woohoo! Vandaag tijdens de persdag van Expedtie Robinson 2018 werden de laatste twee deelnemers bekend gemaakt. Spannend! De geruchten ging al een tijdje dat Famke Louise net als Donny Roelvink en Nienke Plas op het eiland zou zitten, maar de zangeres hield zelf haar lippen stevig op elkaar. Famke Louise was misschien 'gewoon' aanwezig op social media, maar dat zegt natuurlijk niet altijd alles ;-). Famke mag het gelukkig vandaag ein-de-lijk hardop zeggen. Ze doet namelijk mee aan Expeditie Robinson 2018. Benieuwd hoe ver ze het heeft geschopt? Dat wordt volgende donderdag kijken!

famke louise expeditie

Kamp Noord vs. Kamp Zuid
Famke Louise gaat deel uitmaken van kamp Noord met onder andere Loiza Lamers en Tony Junior. Ook aan kamp Zuid werd nog een bekende Nederlander toegevoegd en dit is er één die (bijna) niemand zag aankomen, namelijk Corry Konings! zangeres is dit seizoen de oudste deelnemer van de Expeditie, ze is namelijk 66 jaar.