Is dit het bewijs dat Nienke Plas ver is gekomen met Expeditie Robinson?

News door Esther

Het aftellen kan beginnen, want volgende week donderdag begint je favoriete programma Expeditie Robinson weer. We weten nu eindelijk wie er allemaal meedoen, dus het speculeren is begonnen: wie heeft het het langste volgehouden op het eiland? Enne, het lijkt erop dat we bewijs hebben dat Nienke Plas het ver heeft geschopt. Benieuwd waarom we dit denken? Lees dan maar snel verder. 

Nienke Plas over Expeditie Robinson
Nienke Plas is één van de kandidaten die meedoet aan Expeditie Robinson en is te gast in de nieuwe aflevering van Juice waar ze onder andere vertelt over Expeditie Robinson. De vlogger laat weten dat ze het heel erg intens vond, maar dat is niet het enige. Ze vertelt namelijk ook dat ze schrok toen ze zichzelf in de spiegel zag toen ze weer eenmaal thuis was. Ze zegt dat ze echt een ingevallen gezicht had. Dus, houdt dit in dat ze het superlang heeft volgehouden op het eiland?! Wij hopen het wel, want dan wordt het sowieso een heel grappig seizoen!

Zangcarrière
Maar het gaat niet alleen maar over Expeditie Robinson, want Nienke gaat namelijk ook een muziekcarrière starten (!) en we kunnen hele toffe nummers gaan verwachten. De vlogger heeft namelijk getekend bij platenlabel YouMightAlsoLike, dezelfde als Famke Louise. Benieuwd naar het hele interview en wat voor muziek je kan verwachten? Check dan hieronder de video. 

Bron: Juice | Beeld: Expeditie Robinson