Lifestyle

11 slechtste openingszinnen die écht niet meer kunnen

Flirten is moeilijk, maar een openingszin vinden die nog nooit is gebruikt is nóg moeilijker. Helaas hebben we allemaal wel een keer te maken gehad met de meest foute openingszinnen die je maar kan bedenken. Deed het pijn toen je uit de hemel viel? Is je vader een DJ? Want jij bent een plaatje. Argh, stopp it! Dit zijn de 11 slechtste openingszinnen die écht niet meer kunnen.

1. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keertje langslopen?
Het moment dat je rustig in de bar staat en er ineens iemand meerdere keren langs je loopt om je aandacht te krijgen. Als hij deze openingszin gebruikt krijg je spontaan zin om weg te lopen. Rechtdoor de bar uit en gelijk door naar huis.

2. Kom je hier vaker?
Nou nee, nu ik jou heb gezien kom ik hier nooit meer terug. Dit is een van de meest gebruikte openingszinnen. Hiermee krijg je ons écht niet warm, heren.

3. Is het zo warm hier, of ben jij zo heet?
Nou nee hoor, het ligt echt aan jou. Met rode wangen, klam haar en een bezweet voorhoofd staat hij voor je. De bierlucht komt je tegemoet en met een afkeurende blik kijk je hem aan. De beste oplossing? Gooi een glaasje water in zijn gezicht, zal hem gegarandeerd afkoelen.

4. Mijn naam is (…). Onthoud het, je gaat het straks nog schreeuwen
Hier hebben we het perfecte antwoord op: “Sorry wat zei je? Ik kan je niet verstaan door al het geschreeuw hier. Ik snap wel dat je gaat schreeuwen”. En vervolgens snel weglopen, hier hebben we toch geen zin in… Het is girls night.

5. Heb je een kaart? Ik blijf maar verdwalen in je ogen
Ja tuurlijk, laat me even de kaart van Nederland uit mijn broekzak pakken. Ben je hier toevallig ook verdwaald? De uitgang is helemaal achterin. Veel succes hè!

6. Ben jij niet moe? Je loopt al uren rondjes in mijn hoofd
Sporten? Mij niet gezien hoor. “Je hebt de verkeerde meid voor je, maar jij nog veel succes met rondjes lopen hier”. Hopend dat er wel iemand voor deze hopeloze openingszin zal vallen.

7. Mag ik een foto van je? Dan weet Sinterklaas precies wat hij me moet geven
Komt Sinterklaas niet alleen langs bij lieve kinderen? Stoute kinderen krijgen helemaal niks, al helemaal niet als ze deze openingszin gebruiken.

8. Ik heb morgen een kater en nu zoek ik nog een poes
Ik ben meer een hondenmens. Hier geen poes te zien, sorry.

9. Wil je met hem dansen? (Wijst naar zijn vriend)
Als je me probeert te versieren kan je op z’n minst zelf naar me toe lopen om te vragen of ik met je wil dansen. Kom maar terug als je wél op me af durft te stappen.

10. Heb je ook zo’n hekel aan openingszinnen?
Ja, dat zeker. Als je toch geen openingszin hebt kan je beter meteen weglopen, want dit gesprek gaat nergens heen. Weet je waar ik ook een hekel aan heb? Jongens die zich niet normaal kunnen introduceren.

11. Deed het pijn toen je uit de hemel viel?
Nou nee eigenlijk niet, ik red mij wel. Maar weet je wat pas echt pijn doet? Deze openingszin. Fijne dag verder.

Niet alleen zijn mannen soms slecht met openingszinnen, ook berichtjes sturen naar elkaar gaat niet áltijd vlekkeloos.  Lees hier alles over de irritaties tijdens het appen met een jongen.

Bron: Cosmopolitan, Sevendays, Masterflirt.nl | Beeld: Unsplash

Must reads 👀