Dit zijn de 10 rijkste beautybloggers op Instagram

Beauty door Esther

Even een leuke selfie posten op je Instagram is voor veel gewoon leuk, maar er zijn heel veel boys en girls die dat echt doen voor hun werk. Enne, daar verdienen ze aardig wat geld mee. Benieuwd wat sommige beautybloggers verdienen voor een Instagram-post? Scroll dan maar snel verder, want dit zijn de 10 rijkste beautybloggers op Instagram. 

Deze beautybloggers plaatsen de mooiste beauty looks op hun Instagram-account en daar krijgen ze vaak dus een flink bedrag voor. Hieronder vind je de 10 rijkste beauty babes op Instagram, maar wat ze verdienen aan een post op Insta is jammer genoeg wel een secret. Wel is er een schatting gemaakt wat ze ongeveer krijgen voor het plaatsen van een foto. Benieuwd? 

1. Huda Kattan
Deze American girl woont in Dubai en plaatst de geweldigste beauty looks op haar Instagram-account @hudabeauty. Daar heeft ze maar liefst 26,8 miljoen volgers. WOW! Wat ze ongeveer krijgt voor het plaatsen van één foto? €28.500 euro. Bizar! 

2. Zoe Sugg
Je kent haar waarschijnlijk als Zoella op YouTube, maar ook op Instagram is deze babe mega groot (10,6 miljoen volgers). Ze plaatst prachtige selfies, foto's met haar boyfriend Alfie, outfits en nog veel meer mooie foto's op haar account. En voor een foto krijgt ze dus ongeveer €13.800 euro. 

 

Een bericht gedeeld door Zoe Sugg (@zoella) op

3. Nikkie de Jager
Whoehoee! In de top 10 staat ook de Nederlandse girl Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials. Op haar YouTube-kanaal deelt ze allemaal tutorials (ook met Kim Kardashian!), maar ook op haar Instagram-account, met 10,9 miljoen volgers, plaatst ze prachtige beauty looks. En daar kan ze €13.600 euro voor innen. You go girl!

4. Naomi Giannopoulos
Ze is moeder van drie kindjes, deelt prachtige make-up looks op haar Instagram-account, heeft haar eigen make-upproducten. Kortom, een busy bee!  En ook deze beauty Queen krijgt genoeg moneys voor een Instagram-post. Voor het delen van een foto op haar account kan ze €10.350 euro krijgen. 

5. Jeffrey Star
Jeffrey Star is een make-up artist en deelt zijn beauty tricks op zijn YouTube-kanaal en Instagram-account. En wil je net zo'n pretty glow krijgen als Jeffrey? Dan kan je nu ook zijn nieuwe highlighter scoren. We love it!  Per foto krijgt Jeffrey Star ongeveer €9.050 euro. 

 

Een bericht gedeeld door Jeffree Star (@jeffreestar) op

6. James Charles
New Yorker James heeft maar liefst 7,5 miljoen volgers op zijn Instagram-account, waar hij echt bizarre beauty looks deelt. Het zijn meer kunstwerken dan echte beauty looks waar je mee naar school toe gaat, maar prachtig is het zeker. En met het plaatsen van een foto verdient hij ongeveer €8.413 euro. 

7. Amra Olević
Het Instagram-account van deze girl is echt on fleek. Haar foto's zijn namelijk geselecteerd op kleur, waardoor het er echt prachtig uitziet. Ze deelt heel veel outfit inspiratie en beauty looks op haar Insta en voor een fotootje krijgt ze rond de €8.400. Ook bizar veel dus!

 

Een bericht gedeeld door Amra Olević (@amrezy) op

8. Manny Gutierrez
Even een leuk feitje: Manny is de eerste man die make-upartikelen promoot. Hij was namelijk in 2017 het gezicht van een Maybelline-mascara. Snappen wij wel, want op zijn Instagram-account plaatst hij prachtige make-up looks. Manny kan voor een foto €6.480 krijgen.

9. Shayla Mitchell
Niet alleen haar make-up looks zijn altijd on fleek, maar wij zijn ook mega jaloers op haar prachtige lokken. Zo mooi! Als Shayla een foto plaatst op haar Instagram kan ze ongeveer €3.800 euro verdienen. Nog steeds heel erg veel. 

 

Een bericht gedeeld door SHAYLA (@makeupshayla) op

10. Amanda Steele
En op nummer 10 staat natural beauty Amanda. Je kan op haar account niet alleen terecht voor beauty inspiratie, maar ook heel veel fashion inspiratie. Enne, verwacht geen extreme looks, want ze is meer van de simpele beauty looks. Voor een foto krijgt ze veel minder geld dan de andere beautybloggers, maar toch nog €3.600 euro. Alsnog heel erg veel! 

Had jij verwacht dat ze zoveel geld zouden verdienen? 

Bron: Nieuwsblad.be | Beeld: BrunoPress