WOW! Zo zien de sterren van So Random er nu uit

Films & Series door Romee

Vroeger keken we het liefst elke minuut van de dag naar Dinsey Channel. Van Hannah Montana tot The Suit Life Of Zack & Cody, maar natuurlijk ook de serie So Random. Wat hebben we genoten van de avonturen van Sonny, Tawni, Grady, Nico en Zora. Alles speelde zich af in Hollywood en dat maakte het alleen maar beter. Ben je benieuwd hoe het nu gaat met de cast van So Random? Lees dan snel verder. 

 

Een bericht gedeeld door Yuu🌺 (@yuu_america) op

Herken je ze nog? Waarschijnlijk is het een poosje geleden dat je deze toppers zag shinen op televisie. Stiekem mis je ze nog elke dag ;-). De grote vraag is natuurlijk hoe de cast er negen jaar later uitziet. Wij hebben het voor je uitgezocht, dus scroll snel naar beneden. 
 

 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Sonny (Demi Lovato)
Demi Lovato speelde de rol van Sonny. Zij kwam in de serie in Hollywood wonen om in het tv-sketchprogramma So Random te spelen. Waarschijnlijk ken je Demi Lovato ook van een boel andere dingen. Één ding is zeker: ze is flink veranderd. 

 

Tawni (Tiffany Thornton)
Tawni ken kun je vast nog wel herinneren. Deze dame was een tikkeltje aan de arrogante kant, maar dat maakte de serie nóg leuker. Tiffany is zangeres en actrice. Ze heeft ook nog gespeeld in Hannah Montana en Wizards of Waverly Place. Ondertussen is ze zelfs moeder geworden, hoe leuk is dat?!

 

 

Een bericht gedeeld door Doug Brochu (@dugyfresh) op

Grady (Doug Brochu)
Doug speelde Grady in de serie. Laten we eerlijk zijn: deze jongeman is goed opgedroogd. Doug was ook te zien in de series iCarly en Zoey 101.
 

Nico (Brandon Mychal Smith)
We kennen Nico nog als vrolijk mannetje uit de serie. Maak van 'mannetje' maar 'man', want Brandon ziet er beestachtig mannelijk uit. 
 

Zora (Allisyn Ashley Arm)
Allisyn heeft in verschillende films, series en reclames gespeeld, maar wij kennen haar als dat meisje uit So Random dat een tikkeltje vreemd was. Stiekem is ze niks veranderd, toch?

 

Chad Dylan Cooper (Sterling Sandmann Knight)
Deze jongeman speelde een hoofdrol in de tegenstander van So Random, namelijk The MackenzieFalls. Tussen Chad en Sonny bloeiden er gedurende de serie mooie dingen op. 

Beeld: iStock