News

YAS! Deze romantische komedie staat ein-de-lijk op Netflix

Hoewel we net het treurige nieuws hebben verwerkt dat Love Actually van Netflix is verdwenen van de website komt de streamingdienst nu wél met een goedmakertje. Niet zomaar één, maar misschien nog wel beter. Netflix voegt namelijk deze week een nieuwe romantische komedie toe aan het assortiment en dit is precies wat we nodig hadden op deze regenachtige dag.

Nieuwe romantische komedie
Alsof Netflix wist dat het vandaag een druilerige week zou worden voegt de streamingdienst deze week een romantische komedie toe aan het assortiment waar wij al héél lang op aan het wachten waren. Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord, de film To All the Boys I’ve Loved Before. Ben jij dol op The Notebook, A Walk To Remember, Dear John en The Fault in Our Stars? Dan is dit een absolute must see.

romantische komedie netflix

De film gaat over Lara. Ze heeft vijf crushes: Peter, Kenny, Lucas, John en Josh. In plaats van haar gevoelens te uitten, schrijft ze liefdesbrieven naar de jongens. De brieven verstuurt ze niet, maar verstopt ze in een doos. Op een dag belanden de brieven toch bij haar lovers en wat er dan gebeurt? Dan moet je kijken ;-). Bekijk hieronder vast de trailer.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved