Deze 7 citytrips zijn perfect voor jou en je lover

Lifestyle door Esther

Vinden jij en je lover het geweldig om nieuwe steden te ontdekken en willen jullie heel graag samen reizen naar een toffe stad in het buitenland? Scroll dan maar snel verder, want hieronder delen we heel veel leuke citytrips die je zeker een keer moet doen met je lief. Want zo'n tripje is de perfecte manier om te bonden en een nog sterkere relatie te krijgen. 

Hoe leuk is het om met je lover de hele wereld rond te reizen?! Maar hebben jullie geen budget en tijd om naar de andere kant van de wereld te reizen samen, dan zijn deze 7 citytrips in Europa ook superleuk om te doen. 


1. Parijs
Cliché, maar wel waar, want Parijs is niet voor niks de stad van de liefde. Samen ontbijten met heerlijke croissants, wandelen langs de seine en een prachtige selfie maken bij de Eiffeltoren. 

2. Barcelona
Er is zoveel te doen in de Spaanse hoofdstad en dat zorgt ervoor dat jullie je geen moment zullen vervelen. Enne, als het mooi weer is kunnen jullie ook nog eens lekker naar het strand. 

3. Florence
Florence, ook wel Firenze genoemd, is een prachtige stad in Italië. En tja, Italië heeft sowieso genoeg mooie plekken om te bezoeken met je lover. In Florence heb je ook heel veel prachtige bezienswaardigheden en ofcourse PIZZA! Of pasta natuurlijk voor de liefhebbers. 

4. Kopenhagen
Lekker een weekend met je lover naar de toffe stad Kopenhagen! Huur twee fietsen en verken de stad op jullie bikes. Superleuk om te doen en eigenlijk ook de beste manier in deze stad. Enne, vergeet dan niet om langs het beeld van de Kleine Zeemeermin te fietsen. 

5. Venetië
Niet alleen is varen in zo'n gondel heel romantisch, maar de hele stad ziet er gewoon heel romantisch uit. En daardoor komen jullie vast en zeker wel in een goede mood. Duik 's avonds lekker een terras op aan het water. 

6. Rome
In Rome is er genoeg te zien en te doen. Loop lekker hand in hand langs het Colosseum (vergeet niet om een mooie selfie te maken samen!), eet daarna een lekker ijsje en als jullie even moeten bijkomen zijn er genoeg leuke terrasjes waar je heerlijke pizza's kunt eten. 

 

Een bericht gedeeld door Maha_lee (@mahach_lee) op

7. Boedapest
De Hongaarse stad is heel erg budgetproof, is geweldig om doorheen te struinen met je lief en als jullie even willen ontspannen kan je heerlijk relaxen in één van de vele wellness. Komen jullie helemaal zen terug van jullie trip naar Hongarije. 

Waar zou jij graag naartoe gaan met je lover?

Bron: Newsmonkey.be | Beeld: Unsplash