OMG! Je krijgt nu betaald om mensen te stalken op social media

News door roos

Iedereen heeft wel die ene vriendin die kan stalken als de beste. Ze gaat te werk als een echte professional en stopt niet voordat ze gevonden heeft wat ze zocht. Van die ene leuke jongen die je tegen kwam in de kroeg maar eigenlijk alleen zijn voornaam weet, of dat ene meisje waarvan jij je al een tijdje afvraagt of zij met je crush aan het daten is... Je vriendin zet haar stalkingskills in en ze lost het op en met deze stalkingskills kun je nu geld verdienen.

Stalken
Heb jij zo'n vriendin die kan stalken als de beste? Of sta jij er zelf bekend om dat jij iedereen binnen no time iemand op social media vindt? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou! Er bestaat namelijk nu een bedrijf die jou betaalt om mensen te stalken op social media. Lees hieronder snel meer.

Andy Bartram uit Engeland heeft namelijk zijn eigen onderzoeksbureau opgezet om hiermee alle valse profielen en 'trollen' te traceren en uit te zetten op bijvoorbeeld datingssites zoals Tinder. En dat is niet zomaar een 'baantje', hij ontvangt namelijk meer dan €20 voor één zoekopdracht. Wow!

Bron: 9GAG | Beeld: iStock