Travel

4 redenen waarom jij Kerst wil vieren in Disneyland Paris (+ MEGA TOFFE WINACTIE!)

[AFGELOPEN] Als we één magische plek op aarde moeten kiezen dan is dat zonder twijfel Disneyland Paris. Het kasteel, de disneyfiguren en natuurlijk de attracties. We love it! Tijdens Kerst is Disney’s Betoverende Kerst is Disneyland Paris nog eens extra magisch (ja, echt!) en komt de magie tot leven en daarom moet jij Disneyland Paris tijdens Kerst absoluut meemaken. Lees hier nog vijf andere redenen waarom jij dit jaar Kerst wil vieren in Disneyland Paris en maak kans op een tripje naar dit sprookjesachtige park.

Hoewel we nog middenin de zomer zitten, kan het volgens ons niet vroeg genoeg Kerstmis zijn ;-). Wij zetten het liefst nu de kaarsjes al op tafel en de kerstboom in de woonkamer, helaas 'moeten' we nog even geduld hebben... Toch kunnen we alvast wegdromen bij het idee om Kerst te vieren in Disneyland Paris. Girlscene zet namelijk vier redenen voor je op een rij waarom jij rond Kerst naar Disneyland Paris wil. Psssst: onderaan dit artikel geven een verblijf tijdens Disney’s Betoverende Kerst weg inclusief 2(!) overnachtingen.

kerst disney
kerst disneykerst disney

1. Disneyland Paris wordt omgetoverd tot één groot magisch Kerstparadijs
Hoewel Disneyland Paris altijd al iets magisch heeft, doet het park tijdens de feestdagen hier nóg een schepje bovenop. Tijdens Mickey's Vrolijk Kerstfeest van 10 november tot en met 6 januari is het hele park prachtig verlicht, er ligt (neppe) sneeuw en trekken alle Disney-figuren hun kerstoutfit aan. Ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse pakt Disneyland Paris groter uit dan ooit en dan hebben we het nog niet eens gehad over de gigantische kerstboom die in het park staat én natuurlijk het magische kasteel. Het sprookjeskasteel schittert tijdens de feestdagen in combinatie met de vuurwerkshow als nooit tevoren. Love it!

2. Er is een speciale Disney Kerstparade
Als je nog nooit in Disneyland Paris bent geweest dan heb je er vast wel eens van gehoord: De Parade. Een grote optocht door het park met al je favoriete Disneyfiguren op één plek op de meest prachtige wagens. Zing mee met Frozen of geen je jeugdheld Donald Duck een high five en met een beetje geluk spot je rond de feestdagen ook de Kerstman tijdens tussen alle andere figuren.

3. Speciale avondshows
In Disneyland Paris kun je ook verschillende shows bezoeken om tussendoor even bij te komen van alle attracties. Tussen 10 november en 6 januari staan er speciale avondshows op het programma, uiteraard volledig in kerstthema. Wacht dus tot het donker wordt en bezoek bijvoorbeeld Goofy’s ongelofelijke kerstshow en vergeet niet om je heen te kijken hoe mooi de versiering er in het donker uitziet. Wauw!

kerst disney

4. Maak kans op drie dagen Disneyland Paris inclusief 2 overnachtingen in Disney’s Sequoia Lodge
Zie jij jezelf (uiteraard inclusief Minnie Mouse oren) al helemaal rondlopen in Disneyland Paris deze winter? Oh yes! Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Girlscene mag namelijk ter ere van Mickey's 90e verjaardag een 3-daags Disneyland Paris arrangement weggeven voor maximaal 4 personen tijdens Disney’s Betoverende Kerst tussen 10 november en 6 januari. Dit is inclusief twee(!) overnachtingen* voor maximaal vier personen in Disney’s Sequoia Lodge én drie dagen toegang tot de Disneyparken. Oomdat je in een Disney Hotel slaapt mag je eerder de Parken in tijdens Extra Magic Time en kan je Disney Figuren ontmoeten in je hotel. Scroll snel door en lees hoe jij kans maakt op deze magische prijs. Heb jij het artikel over Disney's Halloween Festival al gelezen? Ook hier maak je kans op een verblijf in Disneyland Paris. 16 september wordt er één winnares uitgekozen. Spannend!

*Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid en is op basis van eigen vervoer. Meedoen kan tot en met 15 september.

kerst disneykerst disney

Wat moet je doen?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Met wie wil jij Disney’s Betoverende Kerst bezoeken en waarom?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook