News

OMG: Deze lipsticks ruiken naar chocolade en wij willen ze bijna opeten

Als je ons vraagt wat onze favoriete snack is dan hoeven wij daar niet lang over na te denken... Chocolade, dûh. Van pure chocolade (voor als we even 'gezond willen doen), tot Kinder Bueno of een flinke reep Milka. We. Love. It. Toen we lucht kregen van het feit dat er nu lipsticks op de markt zijn met een écht chocoladegeur, begrijp je dat wij deze meteen in huis moesten halen. Kijk snel mee.

Chocolade lipsticks
Yes, jullie lezen het goed ladies. Naast het Chocolate oogschaduwpalette, bestaan er nu dus ook lipsticks die ruiken naar chocolade, en het is god-de-lijk kunnen wij je vertellen. Het ruikt zo écht naar chocolade, dat we het bijna willen opeten. L’Oréal brengt maar liefst 9(!) matte lipsticks op de markt met de chocoladegeur en uiteraard mogen ook de bruine tinten niet ontbreken in deze collectie. Bekijk hieronder hoe de lipsticks eruit zien.

chocolade lipsticks l'oreal

Durf jij een bruine tint te proberen? Of ga jij toch liever veilig voor rood of nude? Wij denken dat deze kleuren perfect zijn voor dit najaar. L'Oréal heeft niet alleen gedacht aan een mooie verpakking en een heerlijke geur. Nee, ook de namen passen perfect in het plaatje. Geen saaie nummers, maar de lipsticks hebben namen als 70% Yum!, Sweet Tooth, Oh My Choc! en Volupto Choco. Love it! Scoor ze hier.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved