Travel

WIN: Een verblijf van 3 dagen tijdens Disney’s Halloween Festival

[AFGELOPEN] Iets wat elk jaar weer terugkeert op onze bucketlist: een bezoekje brengen aan het magische Disneyland Paris. Zeker nu de herfstvakantie weer voor de deur staat, is dit het perfecte tripje om te plannen met je bff, vriendje of je ouders. Extra leuk is dat Disneyland Paris rond deze tijd volledig in het teken staat van Halloween en jij gratis toegang kunt winnen inclusief 2(!) overnachtingen. Lees hier hoe je kans maakt.

Disney's Halloween festival
Ben jij dol op Halloween en staat een tripje Disneyland Paris al jarenlang bovenaan jouw bucketlist? Dat komt goed uit! De herfstvakantie staat namelijk voor de deur en Disneyland Paris nodigt je uit voor Disney's Halloween Festival. Disneyland Paris tovert van 1 oktober tot en met 4 november 2018 het park om tot een groot griezelfeest. Woehoe! Het park is volledig in Halloween-sfeer en ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse pakt Disneyland Paris groter uit dan ooit. Heb jij al een outfit in gedachten? ;-)
Disney Halloween

Disney Halloween

Nieuwe attractie
En dat is nog niet alles... Niet alleen is het rond Halloween één groot feest in Disneyland Paris, tijdens het festival is er ook nog eens een nieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. Deze 4-D attractie staat volledig in het teken van alle Disneyklassiekers, met (uiteraard) in de hoofdrollen Mickey, Donald en andere populaire Disneyfiguren. Alleen dit is al een goede reden om een bezoekje aan Disneyland Paris te brengen. 

Disney Halloween

Win
Heb jij al helemaal zin gekregen in een weekendje Disneyland Paris? Boek dan hier jouw tripje naar het betoverende Disneyland Paris óf doe mee aan de winactie. Girlscene geeft namelijk ter ere van Mickey's 90e verjaardag een 3-daags Disneyland Paris arrangement weg voor maximaal vier personen. Je kunt hiermee niet alleen het Disney's Halloween festival bezoeken samen met je bff (vriendje of je moeder), maar verblijft ook nog eens 2(!) nachten* in Disney’s Sequoia Lodge én krijgt drie dagen toegang tot beide Disneyparken. Omdat je in een Disney Hotel slaapt mag je eerder de Parken in tijdens Extra Magic Time en kan je Disney Figuren ontmoeten in je hotel Yay! Lees hieronder snel hoe jij mee kunt doen en wie weet sta jij binnenkort oog in oog met je favoriete Disneyfiguur tijdens Mickey's Grote Griezelfeest. Houd Girlscene in de gaten, want volgende week komt er nóg een artikel online waarin jij kans maakt op een verblijf in Disneyland Paris. Hierna wordt de winnares gekozen.

*Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid en is op basis van eigen vervoer.

Doe mee
Heb jij je Halloween-outfit al klaar liggen en ben jij klaar voor de leukste Halloween ever? Doe dan nu mee met de winactie. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Hoe ga jij verkleed naar de Disney Halloween Party?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook