YAS: Aldi bezorgt nu gin-tonics aan huis

News door roos

Als je ons vraagt wat ons favoriete drankje is dan hoeven wij daar niet lang over na te denken. Hello gin-tonic! Met komkommer, granaatappel of zelfs met peper. Wij zijn dol op alle combinatie van gin en tonic. Ons hart maakte dan ook een sprongetje dat Aldi vanaf nu onze favoriete cocktail gewoon thuisbezorgd.

Let op: Ben je nog geen achttien? Dan moet je de gin-tonics nog éven laten staan ;-). Voor het kopen van alcohol (zowel licht alcoholische als sterke drank) dien je achttien jaar of ouder te zijn. In de tussentijd kun je wel één van deze heer-lijk-e mocktals proberen! 

Gin-tonic bezorgservice
Ben jij klaar met het slepen van flessen of heb jij gewoon geen zin om meer dan €10 aan een drankje uit te geven op het terras? Dan komt Aldi met de geweldige oplossing voor jou. Aldi bezorgt namelijk sinds kort ook (alcoholische) drankjes aan huis en dus ook onze favoriete combinatie: gin-tonic.

Vanaf nu dus geen gesleep meer met flessen in deze hitte, wat een briljant idee! Helaas een klein puntje... Op dit moment kun je de bezorgservice gebruiken in de UK. Maar het mag wel duidelijk zijn dat Aldi dit ook héél snel in Nederland moet gaan invoeren ;-). Who's with us?

Bron: Independent.co.uk | Beeld: Unslpash