News

Demi Lovato bewusteloos gevonden in bed

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato wordt opgenomen in het ziekenhuis, Teen Mom Jenelle een pistool trekt waar haar zoontje bij zit en Monica die haar eerste week met haar baby vastlegt.

View post on Instagram
 

Vorige week spraken wij al onze zorgen uit over Demi Lovato en dit bleek niet voor niets. Afgelopen week werd Demi namelijk bewusteloos aangetroffen in haar huis volgens TMZ. Volgens de bron gaat het om een drugsoverdosis. Een verpleegster laat weten dat ze crystal meth in haar bloed is gevonden. Na het ziekenhuis gaat Demi gelijk door naar de afkickkliniek.

Watch on YouTube

Monica blijft gewoon doorgaan met vloggen tijdens de eerste week samen met haar dochtertje Zara-Lizzy. De vlogster uploadde afgelopen week haar weekvlog waarin ze de eerste week met haar dochtertje vastlegt. Het is zo cute!
 

View post on Instagram
 

Heftig nieuwe over een andere bekende moeder… In een nieuwe aflevering van Teen Mom trekt moeder Jenelle namelijk een pistool en dat terwijl ze samen met haar zoontje Jace in de auto zit. De aanleiding zou zijn dat ze afgesneden werd door een andere automobilist. Heftig! Bekijk hier de schokkende beelden.

View post on Instagram
 

Gelukkig ook nog goed nieuws! Het schijnt namelijk dat Nick Jonas is verloofd samen met zijn liefje Priyanka Chopra. Het lijkt we een trend in celebland om ‘snel te verloven’, want Nick en Priyanka zijn nog maar een paar weken ‘official‘.

View post on Instagram
 

Als laatste nieuws vanuit ons favoriete eiland: Temptation Island. Zoals we allemaal weten liep het ook dit seizoen niet soepel tussen Niels en Rosanna. Tijdens het laatste kampvuur liepen de emoties bij Niels zelfs zo hoog op dat hij op het punt stond om de cameraman te slaan. Bekijk hieronder de beelden van de agressieve Niels. Het is wel duidelijk dat Niels er erg mee zit hoe zijn l(ex-)liefje Rosanna zich gedraagt op het eiland. 

Watch on YouTube

Bron: TMZ.com, show.nl, rtlboulevard.nl,  | Beeld: Brunopress

Must reads 👀