Waarom jij de film The Darkest Minds aan je watch list moet toevoegen

Films & Series door roos

Laat jij jezelf volledig meeslepen in spannende films? Ben jij dól op thrillers? Houd jij wel van een beetje actie en heb je zin om binnenkort naar de bioscoop te gaan? Na het zien van de filmtrailer The Darkest Minds plan jij spontaan een avondje bios! Lees hier waarom je deze film absoluut op je watch list moet zetten.

Misschien komt je de naam van 'The Darkest Minds' bekend voor, de film is namelijk gebaseerd op het boek The Darkest Minds-trilogie 1: De Overlevenden. Een typisch boek waarbij je niet kan stoppen met lezen, zo spannend! Niet heel gek dat er een verfilming van het boek aankomt dus.

darkest minds film
The Darkest Minds
The Darkest Minds gaat over een groep tieners die op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen. Hierdoor worden ze door de regering als een bedreiging gezien en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze moeten weerstand bieden door samen hun macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te krijgen.

the darkest minds

De trailer
Woohoo! Na het lezen van dit verhaal kun jij, net als ons, vast niet wachten om de film The Darkest Minds te zien. Toch moeten we nog even in spanning afwachten, want de film draait vanaf 2 augustus in de bioscoop. Gelukkig hebben we wel alvast de trailer voor je waarmee je alvast een sneak peek krijgt.

Bekende gezichten
Grote kans dat veel gezichten in de film je bekend voorkomen. Hoofdpersoon Ruby wordt namelijk gespeeld Amandla Stenberg. The Hunger Games-fans onder ons kennen haar natuurlijk allemaal als Rue in The Hunger Games. Verder zie je ook Mandy Moore in de film voorbij komen die je ongetwijfeld kent van The Princess Diaries en A Walk to Remember. Pssst, ook de makers van de film zijn geen onbekenden. Zij hebben namelijk ook de serie Stranger Things gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel hieronder de trailer.

Plan alvast een bioscoopavondje met je bff of wat dacht je van een date night samen met je crush? Deze film is perfect om even dicht tegen hem aan te kruipen wanneer het te spannend wordt ;-). De film draait vanaf 2 augustus in de bioscoop koop hier alvast je kaartjes.

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.