News

Monica Geuze deelt eerste emotionele video na bevalling van Zara-Lizzy

Eindelijk was het dan zover. Donderdag is Monica Geuze bevallen van haar dochtertje Zara-Lizzy. De vlogs moeten door, dacht Monica waarschijnlijk vlak na de bevalling. Nog geen vijf dagen later uploadde de kerstverse moeder namelijk alweer een vlog op haar YouTube-kanaal met de eerste beelden van de baby.

De eerste beelden
Baby Zara-Lizzy is nog geen vijf dagen oud en heeft haar YouTube debuut al gemaakt. Monica vond zwangerschapsverlof blijkbaar niet nodig en vlogt gewoon rustig door vlak na de bevalling. Wel was de vlog iets anders dan normaal, want er komen heel wat emotionele stukken in voor… Pak de tissues er maar bij! Natuurlijk geen vlog van Monica zonder genânte momenten. Ook in deze vlog deelt ze zonder schaamte dat ze sinds haar bevalling geen ‘grote boodschap’ meer heeft gedaan en daar best wel bang voor is… Beslis na het kijken van de video zelf, is dit too much information?

Watch on YouTube

Wat een schatje is Zara-Lizzy, niet? Wij vinden het natuurlijk helemaal niet erg dat Monica haar vlogcamera er alweer heeft bij gepakt en kijken met veel plezier de schattige babyvlogs.

Must reads 👀