News

Houd jij van puisten uitknijpen? Dan móet jij dit hebben

Iedereen wordt wel eens wakker met een puistje... Shit! Net op de dag dat jij een date hebt met je crush. Ook al weten wat dat uitknijpen slecht is, toch doen we het allemaal. En heel stiekem, vinden we het uitknijpen van een grote puist een heerlijk gevoel. Gaat het bij jou zover dat jij er inmiddels video's over kijkt en misschien zelfs de puisten van je vrienden uitknijpt? Dan is deze gadget echt iets voor jou.

Puisten uitknijpen
Word jij regelmatig getagd in 'puisten uitknijp-video's en ben jij ook zo iemand wanneer je een puistje bij iemand ziet hem gewoon móet uitknijpen. Natuurlijk kun je dit niet zomaar bij iedereen doen en is het eigenlijk ook helemaal niet goed om een puist uit te knijpen. Maar hey, het geeft wel een fijn gevoel als die puist ein-de-lijk is verdwenen uit jouw gezichtsveld. Herkenbaar? Dan hebben wij iets gevonden waar jij héél blij van gaat worden. Er bestaat namelijk nu een pimple popper en zo ziet dit eruit:

Vanaf nu hoef jij niet langer de puisten van anderen uit te knijpen. Niet alleen jij, maar ook je vrienden zijn waarschijnlijk blij met deze uitvinding ;-). Hallo pimple popper! Is dit echt iets voor jou? Koop hem dan hier voor ongeveer €15.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook