News

OMG: Op dit luchtbed pas jij met ál je vrienden

De laatste tijd vliegen de luchtbedden ons om de oren. Floaties in de vorm van een donut, een knalroze flamingo of een reusachtige unicorn. Heb jij er al eentje gescoord om mee te nemen op vakantie? Mocht je nog geen opblaasbare gadgets hebben dan hebben wij iets wat jij absoluut wil hebben deze zomer. Er bestaat namelijk nu een luchtbed waar niet één, niet twee, maar zes(!) personen op passen. Hoe gezellig is dat!?

Gigantisch luchtbed voor zes personen
De opblaasbare zwembanddonut en het unicornluchtbed zijn verleden tijd. Het is toch veel leuker om met z'n allen op het water te dobberen? Na het zien van dit gigantische luchtbed voor maar liefst zes personen wil jij niet meer anders. Het leukste is dat het luchtbed te koop is in de vorm van een flamingo of een unicorn. Ben jij klaar om het allergrootste luchtbed ooit te zien?

 

Opblaasbaar eiland
Trommel snel al je vrienden op om te chillen in één van deze gigantische luchtbedden de hele zomer lang. Gaan jullie voor de unicorn of de flamingo? Je moet wel even checken waar je dit opblaasbare eiland laat hij is namelijk bijna vijf meter. Oja, en misschien moeten jullie allemaal even wat geld inleggen, want dit gezellige luchtbed is niet goedkoop. Hij kost namelijk €349... Oei! Maar hey, als je dit met je hele vriendinnengroep koopt valt het best mee én chill jij de hele zomer op dit toffe luchtbed. Hier scoor je 'm.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook