Lifestyle

Dit is de reden waarom jij de Tilburgse Kermis wil bezoeken

Zwevend door de lucht in de zweefmolen, gillend in de achtbaan en griezelen in het spookhuis. De kermis is absoluut jouw place to be en wat jou betreft mag er elke dag een kermis bij jou in de buurt zijn. Eén ding is zeker, jij moet binnenkort de Tilburgse Kermis bezoeken. Tijdens deze kermis kun je maar liefst tien dagen lang botsen in de botsauto's en suikerspinnen eten tot je misselijk bent, lees er hier alles over.

10 dagen lang kermis
Voor de meiden die dol zijn op kermis is de Tilburgse Kermis een echte dream come true. De Tilburgse Kermis 2018 is namelijk de allergrootste kermis in de Benelux en is een van de meest bezochte evenementen in Nederland. Wauw! Een heel goed excuus om tussen vrijdag 20 juli en zondag 29 juli een bezoekje te brengen aan deze gezellige Brabantse stad. Ben je de kermis toch zat? Ga dan nog even de stad in voor een shopping spree of pak een terrasje in deze gezellige stad samen met vriendinnen.

Bijna 250(!) attracties
Ben jij gek op alles wat draait en ben jij verslaafd aan de adrenalinekick van een kermisattractie? Dan ben je bij de Tilburgse Kermis aan het goede adres. Deze kermis telt elk jaar bijna 250 attracties en komen zelfs vanuit het buitenland naar ons kikkerlandje voor deze speciale kermis. Met al deze attracties zorgt dit voor zo'n 4,5 kilometer ana kermis door het centrum van Tilburg. Woohoo! Geloof ons, hier ben jij wel even zoet als jij alle attracties van de Tilburgse Kermis 2018 wil testen. Pssssst: neem stiekem je date mee naar de kermis en kom er eindelijk achter of 'ie echt zo stoer is als hij altijd zegt ;-).

kermis tilburg zweefmolen
Voor alle foodlovers
Word jij al misselijk als je naar de draaimolen kijkt? Dat is geen probleem! Ook dan is er nog genoeg te beleven naast alle kermisattracties. Wat dacht je van al het lekkere eten op de kermis? Geniet van verse popcorn, koop een suikerspin die nog groter is dan je hoofd of geniet van een verse oliebol. Yum! Loopt het water je al in de mond?

Roze maandag
Misschien wel de bekendste en belangrijkste dag tijdens de Tilburgse Kermis is Roze maandag. Dit is een groot kleurrijk feest waarbij heel Tilburg op z'n kop staat en viert dat we allemaal gelijkwaardig zijn, maar niet hetzelfde. Op Roze Maandag mag je zijn wie je bent en houden van wie je wilt. Er wordt zelfs een Pride Walk georganiseerd met feestelijke muziek, entertainment en vooral heel veel roze! Waarom is het niet elke dag Roze maandag?

Beeld: Unsplash

Lees ook: Conrad kortingscode voor 7,50 euro extra korting!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook