News

OMG: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd

Ongeveer twee weken geleden hadden we dan eindelijk (helaas) het bewijs gevonden: Justin Bieber is niet langer vrijgezel. Noooo. Hier moesten wij natuurlijk allemaal even van bijkomen. Hoewel mr. Bieber natuurlijk vrij onbereikbaar is, bleven wij stiekem natuurlijk hoop houden. Nou, zet Justin maar uit jullie hoofd ladies, want deze man heeft zich afgelopen weekend verloofd met zijn liefje Hailey Baldwin. Dat is wel erg snel als je het ons vraagt, als dat maar goed gaat...

Justin Bieber en Haley Baldwin verloofd
Helaas ladies, Justin Bieber is niet langer vrijgezel. Justin werd afgelopen jaar al meerdere malen gespot met een 'mysterieuze blondine' waarna bleek dat het ging om model Hailey Baldwin. Of de twee ook daadwerkelijk een relatie hadden was voor iedereen een raadsel, totdat de twee het een paar weken geleden opeens Instagram official maakten. De media gingen los en fans waren in shock. Justin Bieber en Haily Baldwin zijn een setje! En niet zomaar een setje, maar sinds afgelopen weekend zelfs een verloofd setje. Dat is wel érrrrrrg snel!

Verloving
Justin en Hailey waren afgelopen week voor een vakantie op de Bahama's en tijdens het diner in een restaurant ging Justin opeens op zijn knieën volgens verschillende ooggetuigen. Volgens de bronnen werd er door de beveiliging aan alle gasten gevraagd om telefoon op te bergen, zodat Justin in alle rust zijn meisje ten huwelijk kon vragen. Naast deze bron bevestigt ook de vader van Justin op Instagram dat de verloving een feit is en plaatste onderstaande foto op Instagram. Cute!

Trouwen
De twee hebben zelf nog niks bevestigd via Instagram, daarnaast is het ook nog niet duidelijk wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen. Het is wel duidelijk dat de twee hartstikke verliefd op elkaar zijn en stiekem vinden we ze ook best leuk samen ;-).

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook