Lifestyle

Droombaan alert! Jij kunt deze zomer achtbaantester worden

Wat ga jij deze zomer doen? Je kunt natuurlijk op strandvakantie in Kroatië of backpacken door Azië, maar ook in Nederland kun je de tijd van je leven hebben. Er staat namelijk een droomvacature open waar jij op kunt solliciteren. Tenminste, als je in het bezit bent van stalen zenuwen. Wil jij 'achtbaantester' toevoegen aan jouw cv? Hier lees je hoe je kunt solliciteren. 

De zomer is er om leuke dingen te doen. Werken is misschien niet iets wat je onder de noemer 'leuk' verstaat, maar geloof ons: deze baan valt daar zéker onder. De website Uitmetkorting.nl is op zoek naar iemand die deze zomer achtbanen wil testen. De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill, de prijs en de entourage.

Waarom zou je iemand inschakelen om achtbanen te testen? Heel simpel: om de bezoekers van de site een nóg beter thrilladvies te kunnen geven en de informatievoorziening nog completer te maken. Als je niet vies bent van hoogtes, snelheid en steile afdalingen dan is dit misschien wel dé baan voor jou.

Solliciteren?
Lijkt een baan als achtbaantester jou wel wat? Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar redactie@uitmetkorting.nl. Je kunt overigens niet rekenen op een dik salaris, het gaat om een vrijwillige functie. De winnares krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved