News

Ex on the Beach: Double Dutch komt terug en jij kunt je nu opgeven

1

Ex On The Beach Double Dutch: All Stars is afgelopen en de kandidaten hebben afscheid genomen van de tablet of terror. Maar niet getreurd, er komt een nieuw seizoen en ze zoeken nog kandidaten. Denk jij dat je de tablet of terror wel aan kunt? Geef je dan nu op.​

Geef je nu op voor Ex on the Beach: Double Dutch
Heb jij zin in cocktails, feesten en daten in een tropisch paradijs? Goed nieuws, want Ex on the Beach: Double Dutch kom terug en ze zijn nog op zoek naar deelnemers. Dus ben jij vrijgezel, heb jij een heel leger aan exen en ben jij niet bang voor de tablet of terror? Dan is dit je kans om mee te doen aan de hilarische programma. Het programma is op zoek naar Nederlandse en Belgische kandidaten tussen de achttien en dertig jaar met een 'beachbody #onfleek' die niet vies zijn van een feestje. Voel jij je aangesproken? Geef je dan nu snel op via deze pagina en wie weet zit jij straks in een tropisch oord opgescheept met de tablet of terror.

eotb kandidaten

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Oceaan

    Aan ex on the beach mee doen lijkt me niet zo goed plan tenzij je influencer wilt worden oid. Maar de meeste werknemers kunnen het niet waarderen.

  1. 1