Fashion

Deze herfst loop jij rond in één van deze trendy jasjes

De bladeren vallen weer van de bomen en de zon is bijna nergens meer te herkennen. Het is duidelijk, de herfst is weer aangebroken. Je bikini en de korte broekjes mogen weer achter in de kast. Zonder jasje naar buiten gaat ook al niet meer, maar je winterjas is nu nog net iets te warm. Tijd om nieuwe leuke herfst jasjes te kopen dus. Wij hebben voor jullie inspiratie een aantal jasjes die deze herfst helemaal trendy zijn op een rijtje gezet.

1. Gele regen jas
Nu het herfst wordt, betekend dat helaas ook weer dat het weer gaat regenen. Gelukkig loop jij er met deze regenjas nog steeds fashionable bij.
jassen herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij America Today voor €59,99.

2. Groene suède jas
Deze legergroene kleur is helemaal trendy deze herfst. En hoe mooi staat deze kleur in combinatie met een suède jasje! Daarnaast is deze jas ook nog eens lekker warm tijdens de koudere dagen.jassen herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij Mango voor €79,99.

3. Lange denim jas
Afgelopen herfst zagen we de lange denim jas al veel voorbij komen. Deze jas (met gaten en scheuren) geeft je outfit een echte off-duty look. Deze spijkerjas hoort vaak een beetje over-sized te vallen en staat heel leuk op een zwarte broek zoals ook op de foto hieronder.
jassen herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij Only voor €49,99.

4. Gestreepte blazer
Een blazer is altijd fijn voor de dagen dat het niet mega koud is, maar ook niet warm genoeg om in je shirtje naar buiten te gaan. Deze witte blazer met zwarte strepen geeft je outfit echt een flinke upgrade.
jasjes herfst 2018Deze blazer is verkrijgbaar bij ASOS voor €69,99.

5. Zwarte spijkerjas
Een spijkerjas hoeft niet altijd ‘denimblauw’ te zijn. Ook een zwarte spijkerjas is mega leuk voor in de herfs en je combineert deze jas goed op een spijkerbroek.
jasjes herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar aboutyou.nl voor €29,90.

6. Lange jas met detail
De wijde mouwen en mouwen met een datail zagen we in de zomer al veel voorbijkomen bij shirts, maar nu het herfst wordt zie je dat natuurlijk niet meer door je jas. Dus hoe leuk is een jas met opvallende mouwen!
jasjes herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij ASOS voor €35,99.

7. Holografische regenjas
Holografische printjes zijn dé trend dit jaar. Niet alleen als fanny pack maar ook als regenjas! Hoe leuk is deze jas? Je steelt sowieso de show als je met deze jas naar buiten gaat.regenjas herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij H&M voor €17,99.

8. Zwarte lange coat
Dit is de perfecte jas voor in de herfst. Hij is lang en warm, maar niet té warm. Voor de echte koude dagen staat deze jas heel mooi met een warme sjaal.
jasjes herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij H&M voor €49,99.

9. Pastel biker jas
Pastelkleuren zijn dé kleuren deze herfst. Dus ook als jas zijn deze kleur nog helemaal trendy tijdens het najaar.
herfst jas 2018Deze jas is verkrijgbaar bij ONLY voor €49,99.

10. Zwarte leren jas
Waarschijnlijk heb je nog wel een zwarte leren jas in jouw kast liggen. Deze jas is namelijk al jaren trendy en ook dit jaar word hij gewoon weer veel gedragen. Een echte klassieker dus. Love it!
jas herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij America Today voor €40,00.

11. Sportieve jack met tijgerprint
De tijgerprint hebben we in de zomer al veel gezien, maar in de herfst zetten we deze trend gewoon door. Hoe leuk is deze sportieve jack met een klein printje.jas herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij Shoeby voor €34,97.

12. Grijze korte spijkerjas
Behalve een blauwe of zwarte spijkerjas hebben we hem ook nog in het grijs. We moeten wel toegeven dat een spijkerjas toch echt de fijnste jas ever blijf voor in de herfst, in welke kleur dan ook.jas herfst 2018Deze jas is verkrijgbaar bij Shoeby voor €59,95.

13. Camouflage-jas
Ben jij een echte urban-lover? Dan moet je wel een camouflage-jas hebben deze herfst. Deze jas is de perfect voor dit seizoen.jas herfst 2018
Deze jas is verkrijgbaar bij Def-shop.nl voor €39,99.

Beeld: iStock

 

Lees ook: Mango kortingscode: pak nu extra korting op je bestelling!

Must reads 👀