Fashion

Dit zijn de trendkleuren die jij moet dragen in de zomer van 2018

Hoor jij ook bij de personen waarvan je hart gewoon sneller gaat kloppen als je streetstyle en andere casual kleding ziet? Dan ben je bij DefShop helemaal op je plek. Je wilt daar als urban-style lover alles kopen. Ze hebben wel meer dan 22.000 artikelen en meer dan 250 merken zoals onder andere Nike en Adidas, die op jou staan te wachten. Bij DefShop vind je de leukste en trendy dames en heren kleding voor de beste prijs. Dit zijn de kledingkleuren trends van 2018.

Naast de bekende merken zoals Nike en Adidas vind je er ook echte exclusieve merken van het eigenmerk van DefShop zoals Dangerous DNGRS, Bangastic, Just Rhyse of Cyprime. Bekendheden zoals Pharrel Williams of Miley Cyrus hebben de streetstyle ook al naar de rode loper gebracht. Ze zijn een bron van inspiratie en zijn trendsetters die bijvoorbeeld ook de boyfriend jeans en de oversized T-shirts weer tot een echte trend hebben gemaakt. 

DefShopDit zijn de trendy zomerkleuren van deze zomer:

Geeltinten
De geeltinten worden dit jaar ook wel “sun-baked” genoemd door de echte modekenners. En dat is ook precies hoe de kleur eruit ziet. In plaats van een felle citroengele kleur, komen de kleren dit seizoen in een warme, goudgele kleur. Klaar met die saaie kleuren in je kledingkast, jouw gardarobe krijgt een boost met deze gele kleuren. De geeltint geeft je outfit een frisse, zomerse look. Natuurlijk past deze geeltint perfect bij een denimblauw kledingstuk, maar de kleuren kaki en zwart passen hier ook heel goed bij. 

Defshop
Oranje
Orange is the new black! Wil je deze zomer echt opvallen? Dan moet je zeker deze oranjetint dragen. En denk dan vooral aan: hoe feller, hoe beter! Oranje is niet alleen leuk om te dragen tijdens koningsdag, maar ook gewoon op een zomerse dag. Deze trendkleur accentueert heel mooi je outfit en laat je kledingstukken er helemaal uit springen. En het beste van alles is dat oranje bij elk huid- en haartype past. 😉

DefShop

Oranje is eigenlijk een heel breed woord. Met deze kleur kan je alle kanten op. Op een zomerse, warme dag staat een oranje die meer naar rood neigt heel classy. Op een strand dagje staat de koraal kleur vaak weer mooier. Koraal is sowieso een mooie pastelkleurige oranje. Zoals op de foto hieronder is ook te zien dat je deze fel oranje kleur goed combineerd met zwart of donkerblauw. Omdat de oranje kleur al helemaal uitspringt, hoef je daarnaast niet nog meer felle kleuren te dragen. Een leuk oranje topje is dus perfect voor jouw zwarte broek!

defshopLegergroen
De trendkleur die je deze zomer zeker nog even blijft zien is legergroen. Deze military kleur droegen we al veel in de winter, maar we dragen het ook gewoon in de lente en zelfs in de zomer. Op de wat koudere, regenachtige dagen is deze kleur super leuk. Op de foto hieronder zie je deze kleur terugkomen in de vorm van een leuke jumpsuit. Maar deze kleur staat ook perfect als legerprint jasje of als korte broek. Daarnaast staat deze kleur heel mooi op een zongebruinde huid. Perfect voor de zomer dus.

DefShop
Pastelkleuren
Pastelkleuren zijn dé kleuren van deze zomer. Kleuren als babyblauw of lavendel zijn dit jaar een must-have in je kledingkast. Deze kleuren zijn perfect voor als je wat minder van hele felle kleuren houdt, of juist als je geen grote fan bent van donkere kleding. Of het nu blousjes, broeken of jurken zijn, deze kleur combineer je super leuk met alle soorten kleding stukken. De pastelkleuren komen vaak lief over, maar combineer je bijvoorbeeld een pastelkleurig topje met een ripped jeans dan maak je je outfit een stuk stoerder.

DefShop pastel

Er is tot en met 29 juli een mega zomersale in de outlet van DefShop, dus grijp nu je kans en scoor de leukste kledingstukken met korting! Meer weten over trends? Neem dan eens een kijkje op het blog van Defshop.

Bron: DefShop | Beeld: DefShop

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DefShop