News

Een hilarische opblaasbare krab-bar in je zwembad hebben wij allemaal nodig deze zomer

Wat heb jij dit zomerse weekend gedaan? Chillen op het strand of lekker naar het zwembad? Een klein beetje afkoeling is in ieder geval wel welkom met deze tropische temperaturen, het liefst zit jij de hele dag in het water. Helaas moeten we af en toe het verkoelende water verlaten voor een drankje of een snack om vervolgens je chill-sessie weer voort te zetten. Vanaf nu geen discussie meer over wie aan de beurt is om drankjes en snacks te halen, want met deze drijvende bar hoeft niemand het water meer te verlaten.

Opblaasbare zwembad bar
'Ik ben heb net al ijsjes gehaald en 'Nee, nu is het jouw beurt' zijn niet langer discussiepunt deze zomer. Want deze zomer kunnen jullie allemaal in het zwembad blijven chillen met deze opblaasbare bar. Vul de bar met snacks en drankjes, zet 'm in het water en jullie zijn de hele dag voorzien van eten en drinken tijdens de zomer. Van plan om een zwembadfeestje te geven, dan is deze opblaasbare bar de perfecte uitkomst. Jij bent niet de hele avond aan het slepen met drankjes en snack aan het bijvullen voor je vrienden, maar zet gewoon deze opblaasbare krab in het water en iedereen is voorzien.

zwembad krab bar

Benieuwd waar je deze hilarische opblaasbare krab-bar kunt kopen? Je bestelt 'm gewoon op deze website voor nog geen €45. Dit is de musthave voor deze zomer als je het ons vraagt!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved