News

YAS: H&M gaat samenwerken met dit bekende lingeriemerk

Tijdens een dagje shoppen slaan we onze favoriete kledingketen H&M eigenlijk nooit over. De Zweedse kledingketen heeft de perfecte basics, toffe accessoires en regelmatig hele leuke samenwerkingen met andere designeres. Dit keer heeft H&M een lingeriemerk weten te strikken en wij kunnen niet wachten tot het in de winkels ligt.

H&M in samenwerking met lingeriemerk
Wij zijn sowieso dol op H&M en de samenwerkingen met designers zijn altijd en doorslaan succes. H&M slaat dit seizoen de handen in een met een lingeriemerk en wij kennen het merk allemaal. De wereldwijde samenwerking is namelijk met een merk uit ons eigen land. Hoe cool is dat? Hebben jullie al een vermoeden welk merk het is?

H&M x Love Stories
Woehoe! Wij sprongen een gat in de lucht toen wij dit lazen. H&M gaat namelijk samenwerken met het Nederlandse lingeriemerk Love Stories. De H&M x Love Stories collectie bevat zowel de klassieke items zoals de tijdloze bralettes, maar ook kimono's, pyjama's en lingerie in toffe prints. Benieuwd hoe dit eruit gaat zien? Bekijk hier alvast de eerste beelden!

hm love stories

hm love storieshm love stories

In de winkells
Heb jij net als onze al helemaal zin om je hele mandje vol te gooien met bralettes en pyjama's?? Wacht nog even met het weggooien van je huidige garderobe, want de collectie ligt pas vanaf 9 augustus in (geselecteerde) winkels en de online webshop.

 

Lees ook: Pak vandaag nog de gave Actie van de dag kortingscode!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook