Beauty

Deze 7 beautyproducten mogen absoluut niet ontbreken in jouw make-uptasje

Je herkent het vast wel: voordat je op de fiets stapt richting school ziet je make-up er pico bello uit. Je hebt natuurlijk niet voor niets een half uur voor de spiegel gestaan, om stiekem indruk te maken op die ene klasgenoot. Halverwege de dag kom je er tot je schrik achter dat er vrij weinig is overgebleven van je make-up look van vanochtend. Gelukkig hebben wij een lijstje gemaakt met de essentials in je make-uptasje om jouw dag fris en fruitig door te komen.

Avondje slecht geslapen door zenuwen voor die belangrijke toets? Puistje dat je wilt verhullen? Make-up is altijd een uitkomst. Dankzij tutorials van beauty influencers weten we preciés hoe we de make-upproducten op de juiste manier moeten aanbrengen, kind kan de was doen. Nadat we je vertellen welke beautyproducten je in jouw make-uptasje moet hebben, maak je kans op een jaar lang gratis make-up én een meet & greet met beautygoeroe Vera Camilla! Lees dus zeker door tot het einde van het artikel. 

1. BB cream
Je hebt vanochtend wel foundation aangebracht, maar daar is nu weinig van terug te zien nu de halve dag inclusief fietstocht erop zit. Bummer! Om het pancake-effect te vermijden is een luchtige BB cream de perfecte uitkomst om jouw huid weer een boost te geven.


All-in-one BB cream, €3,99

2. Highlighter
Zie je er een beetje vermoeid uit na een lange dag? Hello highlighter! Breng wat highlighter aan op je jukbeenderen, neusbrug en een beetje in je ooghoeken en jij kunt er de hele avond weer tegenaan.


Prismatic hololighter stick, €3,59

3. Mascara
Natuurlijk mag ons meest geliefde make-upproduct niet ontbreken in onze make-uptas. Mascara is toch wel onze life saver en als we zonder één product liever niet de deur uit gaan is het wel de mascara. Dus heb je een keer haast of hebben jouw wimpers een regenbui niet overleefd? Dan is mascara je redder in nood.


Volume hero mascara power black, €2,99

4. Lippenbalsem (eventueel met een kleurtje)
Naast een goede mascara is ook een lippenbalsem een echte must als we het hebben over de essentials in ons make-uptasje. Jij hebt nooit meer droge lippen wanneer je altijd een lippenbalsem in je make-uptasje hebt.


Cuddly cushion gloss, €2,89

5. Blush
Heb je een avond doorgehaald om te leren voor een proefwerk? Of zie je gewoon een beetje bleek, maar kom je daar pas achter als je van huis bent? No worries. Voeg een beetje blush toe aan je wangen en je ziet er gelijk weer een stuk levendiger uit en zo voel je je dan ook.

Matt touch blush, €2,59

6. Poeder
Wat een drukke dag vandaag! Je hebt de hele dag nog niet in de spiegel gekeken en tot je grote schrik zie een grote discobal je in de spiegel. Je hoofd glimt enorm en daar moet snel verandering in komen. Je poedert snel even je hoofd af en jij bent er weer klaar voor.


All about matt! fixing compact powder, €2,99

7. Setting spray
Heb jij even een verfrissing nodig tijdens je dag? Ga voor een setting spray. Deze spray zorgt voor een fris gevoel en werkt als een echte oppepper, daarnaast fixeert het ook nog eens je make-up. Een echte must halverwege de dag als je het ons vraagt.

Instant matt make-up setting spray, €2,99

Win een jaar(!) lang gratis essence make-up
Wist jij dat sinds kort ons favoriete budgetmerk essence bij Etos in de schappen ligt? Om dit te vieren geeft Etos vier keer een jaar lang gratis essence make-up weg. Deel jouw magical summer look op Instagram met de hashtag #Etosessence en upload ‘m op deze pagina en wie weet ontvang jij straks een jaar lang gratis essence make-up. Meedoen kan t/m 22 juli 2018.

Shop essence met 25% bij Etos en ontmoet Vera Camilla
Neem jij ook wel eens een make-uptasje mee voor onderweg? Nog niet? Dan hebben wij een fijne aanbieding voor je waarmee jij met 25% jouw make-uptasje samen kunt stellen bij Etos. Etos verkoopt namelijk sinds kort ons favoriete budgetmerk essence en wanneer jij de Etos app downloadt (klik hier voor iOS, en hier voor Android) en je aanmeldt voor Mijn Etos ontvang jij 25% korting op je essence aankopen.

Vera Camilla ontmoeten?
Maak het nog leuker en kom op 30 juni om 14:00 uur shoppen bij Etos in de Leidsestraat, Amsterdam tijdens het Etos x essence Influencer event en ontmoet Vera Camilla. Kun je niet? Dan shop je essence nog met 25% korting bij Etos tot en met 22 juli 2018 door heel Nederland.

View post on Instagram
 

*Dit is een samenwerking met essence

Beeld: essence

Must reads 👀