Lifestyle

Dit is het beste ever: Hier kun je ijs eten én met alpaca's knuffelen

1

Alpaca's zijn misschien wel de meest schattige wezentjes op aarde. Ze zien er niet alleen te cute uit, ze zijn ook nog eens aaibaar en super fluffy. In Nederland poppen er steeds meer alpacaboerderijen uit de grond maar in Limburg hebben ze wel een hele speciale. Hier zit namelijk een ijssalon en alpacaboerderij in één, best combo ever.

Alpaca's
Woon jij in Limburg? Dan heb jij vast wel eens van de Alpaca Mountain gehoord. Hier hebben ze (natuurlijk) alpaca's om mee te knuffelen, geven ze rondleidingen over de boerderij, kun je wandelen met alpaca's én is er zelfs Alpaca Golf. Say whaaaat? Ben je helemaal afgereisd naar Sweikhuizen, dan ben je hier niet voor niets. Naast dat er alpaca's zijn, wordt het nog beter want er zit ook nog een ijssalon met ambachtelijk berid schapijs. Yummie! Dit wordt het beste uitje ooit.

alpaca ijs boerderij

Alpaca boerderij
Ben jij helemaal om en moet jij een bezoekje brengen aan deze boerderij? Reis dan af naar het Limburgse plaatsje Sweikhuizen, gelgegen ongeveer midden in de provincie Limburg. Naast alpaca's en ijs vinden er ook nog andere activiteiten plaats, echt een bezoekje waard dus.

Beeld: iStock | Bron: alpacamountain.nl

 

Lees ook: Er op uit met korting: de Voordeeluitjes kortingscode!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 7 maanden geleden Mark Lems

    hahah wat een grappig idee.

  1. 1